Tarih: 19.09.2024 14:23

Kız öğrenci yurdunda şüpheli ölüm

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Kadıköy'de bir öğrenci yurdunda 25 yaşındaki K.A.'nın cansız bedeni, yurt bahçesinde bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, genç kızın odasında detaylı inceleme yaparak delil topladı. İlk belirlemelere göre, ölüm nedeni henüz netleşmedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YERDE GÖREVLİLER BULDU

İddiaya göre yurt görevlileri yerde kanlar içinde yatan bir kişiyi gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİĞİ ÖĞRENİLDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri 25 yaşındaki K.A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri cenazenin olduğu alana güvenlik şeridi çekerek yurtta kalanları uzaklaştırdı.

Olay Yeri inceleme ekipler K.A.' nın kaldığı odada ve düştüğü yerde çalışma yaptı. Yurtta kalanlar ve çalışanlar gözyaşı döktü. Olay yerindeki incelemenin tamamlanmasının ardından ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Yurdun olduğu mahallede oturan Turan Meydan, "Sabah arkadaşımın eşi namaza kalktığında orda bir kız yatıyor demiş. Kız yurdu burası. Polis ve savcı geldi inceleme yapıyorlar" dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3