TEKNOLOJİ
TEKNOLOJİ HaberleriSinem Altuncu'ya GTech’de önemli görev
Türkiye’nin önemli teknoloji firmalarından GTech’in yönetim ekibine Sinem Altuncu katıldı. Altuncu, Chief Financial Officer (CFO) pozisyonunda GTech’in Mali İşler ve Ar-Ge Direktörlüklerinden sorumlu olacak.
- A-
- A
- A+
Farklı sektördeki deneyimini, global teknolojik gelişmelerle birleştirerek kurumlara katma değer yaratan ürünler ve çözümler sunan GTech; yönetim ekibine deneyimli isimleri eklemeye devam ediyor. Alanında derinlemesine uzmanlaşmış ekibiyle dünya çapında bir oyuncu olma yolunda ilerleyen GTech’in Chief Financial Officer (CFO) pozisyonuna Sinem Altuncu katıldı.
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstatistik bölümünde lisans eğitimini, Marmara Üniversitesi Bankacılık alanında ise MBA programını tamamlayan, halen Kadir Has Üniversitesi’nde Yönetim Bilişim Teknolojisi alanında doktora programına devam eden Sinem Altuncu, kariyer hayatına 1997 yılında Interbank’ta Pazarlama Müdür Yardımcısı olarak başladı.
Altuncu, 2001 yılında Dışbank’ta Kurumsal Bankacılık Müdürü, 2002-2008 arasında ise Citibank’da sırasıyla Şube Müdürü ve Yatırım Bölümü Başkanı olarak çalıştı. Daha sonra Cardtek bünyesinde yaklaşık 8 yıl CFO ve Yatırım Projeleri Direktörlüğü pozisyonlarını eş zamanlı yürüten Altuncu, satın alma sonrası ismi PayCore olarak değişen şirketinde Yatırım ve Teşvik Bölüm Başkanı pozisyonunu üstlendi. Sinem Altuncu, halen Avrupa Birliği EUROGIA 2030 Enerji Programı Genel Müdürü görevini de sürdürmektedir.
Bankacılık ve finans alanında 26 yılı aşkın deneyime sahip olan GTech’in yeni CFO’su Sinem Altuncu, GTech Mali İşler ve Ar-Ge Direktörlüğü’nü yönetecek.
Hane halkının enflasyon tahmini yüzde 49 oldu
İran'a karşı bizi yalnız bıraktınız bunu unutmayacağız
Türkiye'nin ilk yerli zırhlı SUV aracı göreve başladı
54 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı
'Türkiye’nin gri listeye girme riski yok'
'Sporla İç İçe Bir Yaşam Merkezi Kuruyoruz'
Şanlıurfa'da 50 ton bozuk tavuk eti ele geçirildi
MÜSİAD eski Genel Başkanı Ali Bayramoğlu gözaltında
Karadeniz'de Türk tankerine drone isabet etti!
'Taşınmaz beyanı böyle yapılır'
24 ilde IŞİD operasyonu!
Başsavcılık Murat Kapki’nin dilekçesini talep etti
'Hukuk güvenliği açısından alarm veren bir ülkeyiz'
İşsizlik Avrupa'nın 2,4 katına ulaştı
'Riyad bildirisi Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışmadı'
NYT dünyanın en güçlü ordusunun çaresizliğini yazdı
Akaryakıtta KDV yüzde 1’e insin, asgari ücret 3 ayda bir güncellensin
Gıda etiketlerinde yanıltıcı ifadelere sıkı denetim
Doğal gaz ve elektriğe zam sinyali
İran, Trump'ın 15 maddelik ateşkes planını reddetti
AK Part ve MHP seçmeninden gelen 'kötüye gidiş' itirafı
Resul Emrah Şahan açıklamıştı, İzni Bakanlık'tan almışlar
Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas gözaltında
'ABD-İsrail'in İran savaşı felaket bir hata'
'Şirketler kapandı binlerce kişi işsiz kaldı'
Mahkeme kararına rağmen doktorluk görevine son verildi
'Türkiye ateş çemberinin ortasında'
'Baskıyla ifade verdim, 2 milyon dolar rüşvet istendi'
'Nevruzu bahane eden alçaklar cevabını alacak'
Akın Gürlek'in tapu kayıtlarını inceleyen şüpheli tutuklandı
Yükleniyor






