YAŞAM
YAŞAM HaberleriAdliye önünde kanun ihlali
İstanbul B.Çekmece Adliyesi önünde yola park edilmesi yasak. Trafik tabelası var.Buna rağmen onlarca demir, plastik duba dikildi. Görüntü kirliliği yapıldı. Gazeteci. Dursun Boran' ın resmi çok şey anlatıyor.
- A-
- A
- A+
Bu dubalar halkın vergisi ile alındı. Gereksiz yere kamu yoluna, kaldırımlara çakıldı. Magandalar park etmesin diye. Yine park ediyorlar. İşe yaramadı. Tanesi 200 TL.
Bu resmi İstanbul Milletvekili Adayı Gazeteci Dursun BORAN 26 Haziran 2023 saat 13.30 de çekti. Adliye önünde kazık olmaz. Trafik tabelası olur. Trafik polisi, adliye güvenliğe talimat verilir. Yasak park edene ceza yazılır. Devlette para kazanır.
ANAYADA 56 İHLAL EDİLDİ. ADLİYE ÖNÜNDE.
Sağlık hizmetleri ve çevrenin korunması
Madde 56 – Herkes, sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşama hakkına sahiptir.
Çevreyi geliştirmek, çevre sağlığını korumak ve çevre kirlenmesini önlemek Devletin ve vatandaşların ödevidir.
Devlet, herkesin hayatını, beden ve ruh sağlığı içinde sürdürmesini sağlamak; insan ve madde gücünde tasarruf ve verimi artırarak, işbirliğini yapmak maksadıyla sağlık kuruluşlarını tek elden planlayıp hizmet vermesini düzenler.
Bu kazıkları hemen sökün. 3-5 magandayı düşünüp karar alınmaz. Milyonlarca kurallara uyan vergi verende düşünülsün.
Dubalar ile yol 1 metre daraltıldı. Trafik aksıyor. Birde dubaların yanına park ediyorlar. Çare Almanya, Amerika da ki gibi polis kontrolü, adliye girişinde polisde var. Verin makbuzu ceza kessin.
Görüntü ve çevre kirliliği yapmayın. Adliye önünde dahi Trafik kanunlarının, kurallarının bazılarına işlemediği açık. Bunu Adalet ve Polis teşkilatı sağlayacak.
Magandanları bu dubalar rahatsız etmez. Ama çevreye, kurallara uyanları rahatsız eder. 1 başsavcı, 3 başsavcı vekili, 40 savcı, 25 hakimin olduğu Adliye önünde Trafik kurallarını sağlayamayanlar hemen görevden alınsın.
Bu küçük probleme dahi çare bulamadığınız için yüzlerce insan Avrupaya , Amerikaya yerleşmek istiyor. Ama orada yasak yere park edemezsiniz. 120 euro cezası var. Birde polis fişler sizi. Bu disiplin ile düzen sağlanıyor. Sizde ne eksik?
Oralardaki kurallara, burda uyun. Yurt dışına kaçmayın. Türkiye yaşanılır olsun.
Resime bakın, işe yaramış mı? Yakışmış mı? Adam bu defa dubanın yanına park etmiş. Duba 1 m. Daraltmış yolu. 1 m. De araba daraltmış 2 m. Ambulanslar, İtfaiye, Kargo kamyonları nasıl geçecek?

'Netanyahu terörü bölgesel ve küresel barışı tehdit ediyor'
NATO, ABD olmadan kağıttan kaplan
Emekliler zam talebiyle sokağa indi
Tom Barrack'tan yine skandal sözler
'Dikkat edin sırada Türkiye var'
'Muhalefetin gerçek oyu anketlere yansımıyor'
Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'rüşvet' iddiasına yanıt
Tavuk etine üst üste zam
SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayandı
Takipteki alacaklar 660 milyar liraya dayandı
'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'
'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı
Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi
'Türkiye Ada'nın tamamının garantörüdür'
İstanbul’da 27 CHP’li başkanın 12’si görevden uzaklaştırıldı
Türkiye kira artışında dünya lideri
'Kazanan ithalatçı, kaybeden çiftçi olur'
'İmamoğlu 1 yıldır hapiste, Avrupa buna sessiz kalmamalı'
MGK’da 3 başkanlık kuruldu
İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı
'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'
Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti
Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi
İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi
'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'
Vatandaş ekonomiden umutsuz
Yükleniyor






