Tarih: 21.04.2022 20:15

Ağa da iftar saati

Facebook Twitter Linked-in

İşadamı Osman Eğilmez 6 aşcı, 5 garson ile, 08.00-21.00 arası genelde daimi müşterilerine hizmet veriyor.

Star Tv E. Haber Müdürü Dursun BORAN ‘ın haberine göre, 1 motorlu, 1 arabalı 2 paketci ile Koronavirüs salgınında binlerce ev, fabrika ve işyerine 3 öğün yiyecek, içecek servisi yaptı.

Bölgede ki villalarda oturan çok sayıda Avrupa ve Ortadoğu vatandaşı yabancı ailede Ağa ‘nın devamlı müşterilerinden.

45 yaşında ki salon Şefi Ahmet, 34 yıldır gastronomi sektöründe çalışıyor. Daha önce Uludağ Et Lokantası, Gelik, Florya Emir Et lokantalarında çalışmış.

BEYAZ ÖRTÜ MASALI ŞIK MEKAN

50 otoluk garajı, internet hizmeti olan mekanda banka müdürleri, iş adamları, çalışanlar her övün bir araya geliyorlar. Hem yemekler yeniyor, kahveler içiliyor. Hem iş görüşmeleri yapılıyor. Gurup yemekleri ile çok sayıda kişiye servis yapılıyor

Lavaboları ve tuvaletleri her daim bakımlı, mekanda hijyene çok önem veriliyor. Her gün 3 çorba, 30 civarında etli sebzeli yemek çeşidi ile hizmet verilen Ağa da, 2 ay önceki şiddetli kar yağışında yolda kalan binlere kişiye yiyecek, içecek servisi yapıldı.

Mutfağımız - AĞA LOKANTASI TÜRK OSMANLI MUTFAĞI (agalokantasi.com.tr)

Resimde, İş adamı Eğilmez gazeteci Dursun Boran’a, yeni projelerini anlatırken görülüyor. Davutpaşa ve Hadımköy Alkent 2000 şubesi ile hizmet veren Ağa yurt dışına açılmayı planlıyor. İlk şubeyi İngiltere Londra da açma taleplerini değerlendiriyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3