Tarih: 18.11.2021 22:58

Ali Rıza Boran ölümünün 7. yılında anıldı

Facebook Twitter Linked-in

84 yaşında beyin kanaması geçirmesi sonucu, yoğun bakımda tedavi gören  Ali Rıza Boran, kalp ve böbrek yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü Adıyaman Üniversitesi hastanesinde gec  03.30 da hakkın rahmetine kavuşmuştu. 

AMBULANS İLE GİDİP OY KULANMIŞTI

Alirıza Boran solunum cihazına bağlı olarak yaklaşık 1 ay tedavi gördü.  Malatya SSK ( Sosyal Sigortalar Kurumu ) yeni adı SGK dan memur olarak emekli olan Boran 3 kız, 3 erkek toplam 6 çocuk babası. 7 torun sahibi olan A.Rıza Boran 12 Haziran 2011 milletvekili genel seçimlerinde beyin kanaması geçirip, yatalak hasta olmasına rağmen, ambulans ve çocuklarının yardımıyla sandığa gidip oyunu kullanmış İHA ( İhlas Haber Ajansı )  da bunu haber yapmıştı. 

1.1.1929 DOĞUMLU Boran.  10 sene evvel İstanbul da Prof. Dr. Bingür Sönmez ve ekibince kalp ameliyatı olmuştu.  Boran, Amerika New York, Malatya ve İstanbul daki yakınları, evlatları, gelini, torunları, eşi tarafından dualar ve yasinler okunarak yadedildi. 

www.turkhabergazetesi.com ve basın camiası olarak Alirıza babaya Allah'dan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. 

Resim de A. Rıza Boran görülüyor. Diğer resim. 12 Haziran 2011 milletvekili genel seçimlerinde , yoğun bakımdan yeni çıkmış olmasına rağmen, demokrasi vazifesini yapmış, 112 ambulans ile kızı iktisatcı Nahide Boran Yapkuöz ile oy kullanmaya giderken görülüyor. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3