İş adamı Hüsamettin Kalebaşı’nın sahibi olduğu İstanbul Beylikdüzü ilçesi E -5 kenarında ki Askale Suzuki bayi Aralık 2019 da bitecek hurda teşfiğinden yararlanmak isteyenlerin sayısı artınca fiatı ekonomik olan Suzuki satışlarıda arttı.
3 MODEL VİTARA, SWIFT, JIMNY
Kalebaşı, 08.00 18.00 arası Show roomlarının açık olduğunu, 3 ayrı model arabaların büyük ilgi gördüğünü anlattı. Vitara GLX 4X2 beyaz Suzuki'ler bayanların en çok satın aldığı model. 196 bin 500 TL den satılan bu modellerde geri görüş kamera, bluetooth, ön koltuklarda ısıtma gibi pek çok yenilik var.
Resim de , Askale otomobil sahibi Hüsamettin Kalebaşı, satış müdürü İsmail Uygun, HDİ sigorta müdürü Rabia Kösekadam. Star TV E. Haber Müdürü Dursun Boran’a Suzuki otoları anlatırken görülüyorlar.
https://www.askale.com.tr/