GÜNCEL
GÜNCEL HaberleriBelediye kimi zengin etti?
Avrupa ve Amerika’ da yollar trafik şeritleri ile bölünür. Böylece maliyet düşer. Vergiler israf olmaz. Türkiye de belediyeler, müteahhitleri zengin etmek için olmadık yerlerde, beton tretuvar lar ile yolu bölüyor.
- A-
- A
- A+
Görüntü kirliliği yaratıyorlar.
Burası İstanbul B.Çekmece ilçesi, Alkent 2000 Mahallesi ile Karaağaç Mahallesi arasında kalan Yiğit Türk Caddesi 30 yıldır gidiş geliş olan yol, 6 ay önce CHP Li Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığınca, genişletildi.
Ortası 3 km lik beton orta refüj ile bölündü. Bu gereksiz bölmeye 5-6 milyon TL ( 300 bin dolar) civarı para harcanmıştır.
Star TV E. Haber Müdürü Dursun BORAN ‘ın haberine göre, Hem yol daraldı, hem trafik şeritleri ile yapılacak iş için boşuna vergiler israf edildi.

HANGİ MÜTEAHHİT ZENGİN EDİLDİ?
Vergi ve oy veren esnaf, halk bunu soruyor. Yolu rezil ettiler diyen esnaf, işlerinde yüzde 50 düşme olduğunu anlatıyor. Beton bölmenin sökülmesini beyaz şerit ile düzenleme istiyor. Marketlere, iş yerlerine ulaşmak zorlaştı.
Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarına giriş kesildi. Her araba buraya girmek için 5 km fazla yol yapmak zorunda. Bu hava kirliliği, zaman ve benzin israfı, stres demek. Hergün binlerce araba boşuna dolaşıp duracak. Bir litre benzin 25 TL ( 12 dolar)
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK DEDİLER. .ÇOK KÖTÜ OLDU
Beton bölme mimari katliam diyen halk. Ulaşım Daire Başkanlığı müteahhitler ile ortak çalışmıyorsa, bu beton bölmeyi söküp, yolu şeritler ile ayırsın diyor. Böylece, civardaki iş yerlerine, mahallelere giriş çıkış daha hızlı, kolay olacak.

AMBULANS, İTFAİYE, POLİS OLAY YERİNE GEÇ GELİYOR BU BETON BÖLME YÜZÜNDEN
Beklenen depremde olay yerine, itfaiye, polis, ambulansların geç gelmesine neden olacak bu beton bölmenin sökülmesini isteyen esnaflar, telafisi imkansız zararlar olacak. Bunun sorumlusu bu işe imza atanlardır diyorlar.

Resimde B.Çekmece Yiğit Türk Caddesinin eski yeni hali görülüyor.10 teneke beyaz boya ile yola şerit yapmak varken, hangi bilgisiz bürokrat , inşaat mühendisi bu işi yaptı diye soruyor vergi verenler. Binlerce insanın zamanı gasp ediliyor. Strese sokuluyor.
'Savaşı İran kazanıyor'
'On yıllar sürecek çatışmanın zemini hazırlanıyor'
Mutlu Işıksu AK Parti’den istifa etti
'Bilge Lideri ve MHP’yi örseleyecek davranışlardan kaçınmak gerek'
Yüzde 5 harcamayan, NATO'da söz hakkını kaybedecek!
Bahçeli'den İzzet Ulvi Yönter'in istifasına ilişkin ilk açıklama
'Polis kamerasından paparazi çıkaran düşmüşlüğe lanet olsun!'
Erdoğan, BlackRock CEO’su Larry Fink ile görüştü
Asırlık Türk devi Fişek Hırdavat resmen iflas etti
File Market, yüzde 280 kazançla satmış
'Pamuktan teknolojiye uzanan bir ekosistem kurduk'
UEFA Kupası İstanbul’daki Final Öncesinde Görücüye Çıktı!
SANAT VE BASIN EL ELE: ÜSKÜDAR SANATLA BULUŞTU
Uşak Belediye Başkanı gözaltına alındı
Marmaris Belediyesi’ne gece yarısı polis baskını
Şaban Kazdal Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçildi
Kocaeli’de eğlence mekanına kurşun yağmuru
Mehmet Arı, YSK üyeliğine seçildi
A Milli Takımı Play-off finaline yükseldi
Pestisit oranı en yüksek meyve ve sebzeler
'Geçici olarak bazı zorluklar yaşayabiliriz'
Motorine yine 6,10 TL'lik dev zam geliyor
Feti Yıldız'dan dezenformasyon yasası eleştirisi
'Temiz eller operasyonunu, sadece eli tertemiz olanlar yapabilir'
'Çocuk ölümleri milli güvenlik sorunu'
'Türkiye'yi yönetenler acil tedbir almalı'
Kuşadası'nda 23 ülke güzelini ağırlayacak
'Çocuklarımızı korkuyla okula gönderiyoruz'
Hane halkının enflasyon tahmini yüzde 49 oldu
İran'a karşı bizi yalnız bıraktınız bunu unutmayacağız
Yükleniyor





