802-508-7352
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kartalkaya'da 78 kişinin hayatını kaybettiği Grand Kartal Otel yangınını araştıran Meclis Komisyonu'nun kendisini dinlemesi için 8 gün önce başvuru yaptığını belirtti.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TBMM Kartalkaya Kayak Merkezi Otel Yangınını Araştırma Komisyonu'nu tarafından dinlenmek için 8 gün önce başvuru yaptığını açıkladı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özcan, Turizm Bakanı Ersoy'a da gönderme yaptı.
Özcan'ın paylaşımı şöyle;
"Haklı olan cesur davranır. İŞTE BELGESİ: Bugün Kartalkaya faciasının araştırılması için kurulan komisyon TBMM’de toplanmış. Tabi tahmin ettiğim üzere Sayın Bakan komisyona hesap vermeye gelememiş. CHP’li üyeler bu durumu protesto etmiş, bazı AKP’li üyeler de “Tanju Özcan gelsin” diye bağırıyor. Kimse beni Turizm Bakanı ile karıştırmasın, ben milletin vekillerine hesap vermekten korkmam, onur duyarım. Zaten komisyon beni dinlesin diye 8 gün önce yazılı başvuruda bulunmuştum."