MEDYA
MEDYA HaberleriBirlikte mücadele edecek, birlikte başaracağız
Medya dünyasının saygın kuruluşlarından, Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği, Nişantaşı’nda bulunan TZL Suites Otel’de düzenlenen ‘Aylık Olağan Toplantısı’ ile bir kez daha mesleki dayanışmayı ön planda tuttu.
- A-
- A
- A+
Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği, Şişli Nişantaşı’nda bulunan TZL Suites Otel’de düzenlenen ‘Aylık Olağan Toplantısı’ ile bir kez daha mesleki dayanışmayı ön planda tuttu. Otelin işletmecisi ve YGD'nin Turizm ve Gastronomi Komisyonu Başkan Yardımcısı Murat Tüzel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmada, gazeteciler geleneksel lezzetlerin tadını çıkarırken, mesleklerine dair önemli kararlar aldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz, derneğin misyonunu ve gelecek vizyonunu şu sözlerle özetledi: "Amacımız, cennet parçası ülkemizin birlik ve beraberliğini gözeten, mesleğini en iyi şartlarda icra etmek isteyen gazetecileri bir araya getirmektir. Tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek çağın gerektirdiği gibi gazetecilik yapma hedefindeyiz. Birlikte mücadele edecek, birlikte başaracağız.”
Toplantıda, gündemdeki projeler tartışıldı ve yeni komisyonlar oluşturularak bu projelerin hayata geçirilmesi için yol haritası çizildi. Özellikle 10 Ocak Gazeteciler Günü için planlanan çalıştay, meslektaşlar arasında büyük heyecan yarattı.

YGD Başkanı Yavuz Yılmaz, Başkan Yardımcıları Ufuk Bulut, Yalçın Bel, Durmuş Çelen, Hikmet Aydoğan, Süleyman Hilmi Eren, Genel Sekreter Erdal Yavuz, Genel Sayman Zafer Yılmaz, Turizm ve Gastronomi Komisyonu Başkan Yardımcısı Murat Tüzel, Ataşehir Temsilcisi Erkan Sarıkaya ve Fatih Temsilcisi Fatih Yersiz’in katıldığı toplantı, samimi ve yapıcı bir ortamda gerçekleştirildi.
Toplantının sonunda Başkan Yılmaz, “Mesleğini onurla icra eden tüm gazetecilere kapımız her zaman açıktır” diyerek, Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği’nin dayanışma ve mesleki mükemmeliyet adına atacağı adımların altını çizdi.
Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği, hazırladığı projelerle ülkeye damga vurmayı ve gazeteciler arasındaki dayanışmayı güçlendirmeyi sürdürüyor.
İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı
'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'
Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti
Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi
İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi
'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'
Vatandaş ekonomiden umutsuz
'İddianame ortadayken başkanlarımız hala neden tutuklu?'
Motorine 5.70 TL zam geliyor
Elektrik ve doğal gaza zammını değerlendireceğiz
İhracat miktarında düşüş
'Belgeler sahte, üzerime kayıtlı 4 taşınmaz var'
Kemal Memişoğlu iftara askeri helikopterle indi
'İsrail bölgeyi felakete sürüklüyor'
'Hiç kimseyle düşmanlık istemiyoruz'
'12 tapu var, hepsi Akın Gürlek’in; sahte desene'
'Fransa Hürmüz Boğazı operasyonlarına asla katılmayacak'
Etiket ve kasa fiyatlarını karşılaştırın
'7 ay yattım 7 yıl daha yatarım kimseye iftira atmam'
'Bu savaşı İsrail'in baskısı nedeniyle başlattık'
'Bu iftiralar karşısında yasal süreçleri derhal başlatıyorum'
Akın Gürlek'in mal varlığının toplam değeri 452 milyon lira
İran’da savaş gölgesinde asgari ücrete yüzde 60 zam
AYM’den Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle kadro ihdasına iptal
Anayasa Mahkemesi’nden seyyanen zam kararı
'Hürmüz Boğazı Amerikayı bitirmek üzere'
Emniyet amiri Birson Ergene canına kıydı
Fatih Camii’nde Kadir Gecesi’nde Mescid-i Aksa protestosu
Dünya Tiyatro Günü Üsküdar’da Etkinliklerle Kutlanacak
Gastrofill’den Boğaz’da Geleneksel İftar Buluşması
Yükleniyor






