Tarih: 23.01.2023 19:44

Boran Çatalca muhtarlarını ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Çatalca ilçesini ziyaret eden Star TV E. Haber ve Protokol Müdürü Dursun Boran, Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç’u Muratbey Mahallesi muhtarlık binasında ziyaret etti.

Daha önce 4 dönem Akp den aday olan Boran, bu dönem İYİ Parti adayı olarak yapacaklarını projelerini anlattı. Çatalca nın problemlerini not aldı.

KAYMAKAMLIK TOPLANTISINDA 11 MUHTARI TOPLANTIDA BULDU

Daha sonra İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’e uğrayan BORAN. Kaymakamlık binasında toplantıda olan 11 diğer mahalle muhtarı ile tek tek tanıştı.  

Yazı İşleri Müdürü Zeynep Köybaşı Kar’ı da ziyaret eden 42 yıllık ödüllü gazeteci Boran, ilçe meselelerine dair kısa sohbet etti.

ABDUL YÖRÜK MUHTAR DAN İSTEKLERİ DİNLEDİ.

Akalan Mahallesi Muhtarı ve Yalı köy muhtarı Fehmi Kaçar da BORAN ‘a milletvekili olduğunda, yapması gereken, projeleri anlattılar Başarı dilediler.

Resim’de, Çatalca muhtarlarından bir gurup ve dernek başkanı Koç İstanbul Milletvekili adayı Dursun Boran ile görülüyorlar. 

BORAN FARKLI BİR ÇALIŞMA YAPIYOR. Gittiği ilçelerde tüm parti teşkilatlarını ziyaret edip tanışıyor. Bugün Akp, chp, mhp de olan yarın İYİ Parti'li olabilir diyor.

 

HAKKINDA | Mysite (dursunboran.wixsite.com)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3