GÜNCEL
GÜNCEL HaberleriBurger King açılışına katılan AK Partili ilçe başkanı istifa etti
Afyonkarahisar Dinar İlçe Başkanı İbrahim Özgül istifa etti. AK Parti'den yapılan açıklamada, "İsrail'e destek veren firma ve markalara karşı boykot irademiz nettir. Olayla ilgili tahkikat başlatıyoruz." ifadelerine yer verildi.
- A-
- A
- A+
Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde, "İsrail destekçisi" denilerek boykot edilen restoran zincirleri Burger King ve Popeyes’ın açılışı yapıldı. Kurdele törenine katılan AK Parti Dinar İlçe Başkanı İbrahim Özgül istifa etti. AK Parti, vakit kaybetmeden tavır aldığını duyururken eski başkan Özgül, "Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdim" diyerek azlini istediğini açıkladı.
'MİLLETİMİZİN HASSASİYETLERİ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR'
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, istifa haberini sosyal medyada yayımladığı paylaşımla duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Değerli hemşehrilerimiz, Burger King firmasına ait bir şubenin açılışına katılan Dinar İlçe Başkanımızın istifası alınmıştır.
Filistin'de yaşanan soykırım ve yıkımın faili olan İsrail'e destek veren firma ve markalara karşı boykot irademiz nettir. Tüm teşkilat mensuplarımızın boykot konusundaki tavrı da açıktır.
Milletimizin hassasiyetleri kırmızı çizgimizdir. Bu nedenle gerekli tavrı vakit kaybetmeden alıyor ve olayla ilgili tahkikatı başlatıyoruz."
'YANLIŞ ANLAŞILMAYA SEBEP OLDUM'
İbrahim Özgül de istifasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 23 Kasım 2022 tarihinde göreve geldiğini hatırlatan Özgül, "Samimiyetle gayret ettik. Genel ve yerel seçimlerde elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık." dedi.
Özgül, açılışa dair, "7 Şubat 2025 günü yapılan iş yeri açılışında Cumhurbaşkanımızı ve Partimizi yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdiğim için görevden azlimi istedim. İlçe başkanlığı görevimden istifa ettim. Partimize gönül bağım devam edecektir.” ifadelerini kullandı.
'İran'ı doğrudan vurmaya hazırız'
'Andımız'ın okunmasını isteyen veliye 'terör propagandası' suçlaması
Benzin ve motorine yine dev zam
'Tanıklar duruşmada dinlensin'
Fişekhane’de boy gösteren 06 plakaları yakalandı
Kapalıçarşı'da altın satışları durdu
ABD girmeyeceğine söz verdiği bataklığa battı
Murat Ertürk'ün TSK'dan ihraç edilme kararı iptal edildi
Türkiye gıda enflasyonunda dünya 3'üncüsü
Bedelli askerlik ücreti ve ÖTV oranları yükseliyor
Haribo, Rekabet Kurumu’nun radarına girdi
'Keyfi kısıtlamalar yargılamaya duyulan güveni sarsıyor'
Ankara’da 'bayat ekmek' 6 liraya satılıyor!
Gazeteci İsmail Arı yine tutuklandı
Tağşiş listesine at ve eşek eti skandalı
Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Gazetecilik faaliyeti, birilerinin hoşuna gitmedi diye suç olmaz!
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde gözaltı sayısı 10'a yükseldi
'400 bin şehit veririz ama İsrail yok olur'
İmamoğlu tutuklanınca Sazlıdere bir yılda betondere oldu
Mehmet Şimşek memleketinde yuhalandı
Katar'da helikopter düştü 3 şehidimiz var
Konut piyasasının gözdesi Dubai'de satışlar çakıldı
Fatih'te iki bina çöktü
'İktidardaki küçük bir azınlık millete, Cumhuriyete savaş açmış durumda'
Bu bayram öncekilere göre daha kötü
Yükleniyor







