TURİZM
TURİZM HaberleriBüyükelçi Marrapodi'den Questa gruba teşekkür plaketi
İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Giorgio Marrapodi, İtalya Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Türkiye-İtalya ilişkilerine katkılarından dolayı Questa Termal SPA Hotel'e teşekkür plaketi verdi.
- A-
- A
- A+
İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Giorgio Marrapodi, İtalya Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Türkiye-İtalya ilişkilerine katkılarından dolayı Questa Termal SPA Hotel'e teşekkür plaketi verdi. Bu özel etkinlik, İtalya'nın Ankara Büyükelçiliği Konutu'nun bahçesinde gerçekleştirildi ve 2 binin üzerinde davetliyi ağırladı.
1930'lu yıllarda ünlü Mimar Caccia Dominioni tarafından tasarlanan mimari komplekste düzenlenen kutlamada, Büyük Britanya'dan büyük bir heyet ve birçok Türk kurumsal temsilcisi de hazır bulundu. Törene, Ulusal Meclis'in yanı sıra ekonomi, akademik, kültürel ve basın dünyasından yüksek profilli temsilciler katıldı.

Etkinlik, İtalyan yiyecek ve şarapları, tasarım ve mekanik alanlarındaki yeniliklerin sergilendiği bir şov niteliğindeydi. Bu kapsamda, Questa grubu ve dahil olan büyük şirketler de dahil olmak üzere mevcut 40 sponsorun katkılarıyla gerçekleştirilen tanıtım çalışmaları büyük ilgi gördü. İki ülke arasındaki ekonomik bağın her geçen gün güçlendiği vurgulandı ve kurumsal bölümün sonunda her destekçiye bir plaket ithaf edildi.

Büyükelçi Marrapodi, etkinlikte yaptığı konuşmada, uluslararası sistemin yaşadığı çığır açıcı zorluklar ve belirsizliklere dikkat çekti. İtalya'nın G7 Başkanlığı aracılığıyla ve Türkiye gibi ortakların katılımıyla istikrarını garanti etme konusundaki kararlılığını yeniden teyit etti. Dışişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Kemal Bozay ise iki ülkeyi birleştiren güçlü bağın altını çizerek, ikili ilişkilerdeki olağanüstü durumu övdü.
Questa Termal SPA Hotel CEO'su Cem Lale, "Grubun ilk oteli olan Eskişehir'de Türkiye'deki otelcilik sektörüne güçlü bir katkı sağlamaktan ve katılmaktan gurur duyuyoruz" diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu etkinlik, Türkiye ve İtalya arasındaki ekonomik, kültürel ve dostluk ilişkilerinin daha da ileriye taşınması açısından büyük bir öneme sahip oldu.
Siyonist emperyalist şebekesi mukaddes günlerimizi zindana çevirdi
Yenikapı’daki Nevruz kutlamalarına soruşturma
Zübeyde Hanım ilk kez tiyatro sahnesine taşınıyor
Enflasyonun düşeceğini bekleyenlerin oranı 4,7 puan geriledi
Natasa Theodoridou Harbiye Açıkhava Sahnesinde
Motorin 80 lira sınırını aştı
'Çamaşır Sepeti' filmi seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor
'İran'ı doğrudan vurmaya hazırız'
'Andımız'ın okunmasını isteyen veliye 'terör propagandası' suçlaması
Benzin ve motorine yine dev zam
'Tanıklar duruşmada dinlensin'
Fişekhane’de boy gösteren 06 plakaları yakalandı
Kapalıçarşı'da altın satışları durdu
ABD girmeyeceğine söz verdiği bataklığa battı
Murat Ertürk'ün TSK'dan ihraç edilme kararı iptal edildi
Türkiye gıda enflasyonunda dünya 3'üncüsü
Bedelli askerlik ücreti ve ÖTV oranları yükseliyor
Haribo, Rekabet Kurumu’nun radarına girdi
'Keyfi kısıtlamalar yargılamaya duyulan güveni sarsıyor'
Ankara’da 'bayat ekmek' 6 liraya satılıyor!
Gazeteci İsmail Arı yine tutuklandı
Tağşiş listesine at ve eşek eti skandalı
Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Gazetecilik faaliyeti, birilerinin hoşuna gitmedi diye suç olmaz!
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde gözaltı sayısı 10'a yükseldi
'400 bin şehit veririz ama İsrail yok olur'
Yükleniyor






