No 309, Doğduğun Ev Kaderindir ve Adım Farah gibi sevilen yapımlarda yer alan, son dönemde ise Eşref Rüya dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Demet Özdemir, dizisinin sezon finaline girmesiyle birlikte tatil sezonunu başlattı.
Sezonun yorgunluğunu atmaya çalışan Demet Özdemir tatil kareleriyle adından söz ettirdi. Güzel oyuncu son olarak da özel bir dergi çekimi için kamera karşısına geçip poz verdi.
'Tatildeyiz' konseptli çekim için mayolu pozlar veren Özdemir üstünü çıkarıp arkasını dönünce sosyal medyayı salladı. Özdemir'in dergi çekimi için yayınlanan karelerine sosyal medyada; 'çok ama çok güzel', 'makyajsız bile güzel', 'çok iyi bir çekim olmuş', 'Demet'in doğal güzelliği şaka mı?' gibi yorumlar yapıldı.