Elite World, Amsterdam’daki İlk Oteliyle Avrupa’ya Açılıyor

Franchise iş modeliyle büyüme hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Elite World Hotels & Resorts, 2025’te yurt içinde Anadolu şehirleri, yurt dışında ise Avrupa’da büyümeyi odağına aldı.

Elite World, Amsterdam’daki İlk Oteliyle Avrupa’ya Açılıyor
  • A-
  • A
  • A+

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, 2022 yılından bu yana devreye aldığı franchise iş modeli ile büyüme stratejisi kapsamında yeni otellerle büyümeye devam ediyor. Zincir, 2025 yılındaki hedeflerini 26 Şubat Çarşamba günü Elite World İstanbul Taksim’de düzenlenen basın toplantısıyla duyurdu. Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu ve zincirin CEO’su Orkun Petekçi’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya çok sayıda basın mensubu katılım gösterdi.  

2030 yılına kadar 50 otele ulaşma hedefiyle yola çıkan zincir, 2025 yılı stratejisini yurt içinde Anadolu’da hızlı büyüme, yurt dışında ise Avrupa’ya açılma üzerine kurdu. Yurt dışındaki büyüme stratejisi kapsamında ilk otelini geçtiğimiz yıl Fildişi Sahili Cumhuriyeti’nin başkenti Yamoussoukro’da açmak için anlaşma imzalayan zincirin hedefinde bu yıl ise Avrupa şehirleri yer alıyor.  

Avrupa’daki ilk otelini Amsterdam’da açacak

Bu kapsamda Elite World, Avrupa’daki ilk otelini Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da açacağını duyurdu. Amsterdam Schiphol Havalimanı’nın bulunduğu Hoofddorp bölgesinde hayata geçirilecek Elite World Comfy Amsterdam Airport Schiphol için Elite World Hotels & Resorts ile yatırımcı ortağı VASTEB Invest B.V. arasında anlaşma imzalandı. 123 oda, restoran ve fitness salonundan oluşacak otel, 2026 Eylül’de hizmet vermeye başlayacak. Zincir, markalarını bu yıl Avrupa’nın başka şehirlerine de taşıyarak 2025’i Avrupa’ya açılma yılı olarak geçirmeyi planlıyor. 

Anadolu şehirlerinde hızlı büyüyecek 

Elite World’ün yurt içindeki büyüme stratejisi kapsamında ise Anadolu şehirlerinde hızlı büyümek yer alıyor. Zincir, turizmi çeşitlendirme politikasına paralel olarak Anadolu şehirlerinin gizli kalmış turizm potansiyellerini en üst seviyeye taşıyacak niş destinasyonlara odaklanacak. Elite World, Anadolu şehirlerinde 3-4 yıldızlı kategorideki oteller alanındaki açığı değerlendirerek büyüyecek.  

“Yatırımcılarımızla birlikte büyüyoruz”

Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, “Turizm sektöründe 50 yıla yaklaşan deneyimimizle dünya standartlarındaki hizmet kalitemizi ülkemizin ve dünyanın farklı şehirlerine taşımayı odağımıza aldık. Ülkemiz turizm politikalarına paralel olarak, yeni açacağımız otellerde turizmi 12 aya ve tüm yurda yayacak bir stratejiyle yaklaştık. Bu şekilde markamızı daha da güçlendirerek yurt içinde geniş bir ağa sahip olurken yurt dışına da açılma stratejimizi geçen yıldan itibaren uygulamaya başladık. Bu kapsamda hızlı bir değişimden geçen küresel seyahat ihtiyaçlarını yakından takip ederek, bu ihtiyaçlara cevap verecek yeni markalarımızı bünyemize dahil ettik. Bugün, bünyemizdeki 10 markayla, seyahat ihtiyaçlarına cevap veriyor ve hem yurt içi hem de yurt dışında Elite World’ün hizmet kalitesine inanan yatırımcılarımızla birlikte büyümeye devam ediyoruz. Yatırımını Türkiye ve küresel seyahat turizmine katkı sağlayacak şekilde değerlendirmek isteyen tüm yatırımcıları Elite World ile birlikte büyümeye davet ediyoruz.” dedi.  

Elite World Hotels & Resorts CEO’su Orkun Petekçi ise “Elite World olarak bu yıl, yeni bir küresel yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz yıl Fildişi Sahilleri ile başlattığımız yurt dışı açılımımızda bu yıl Avrupa’ya odaklanıyoruz. Bu kapsamda Avrupa’nın en çok turist alan şehirlerinden Amsterdam’da 2026 Eylül’de açacağımız ilk otelle bu açılımı gerçekleştiriyoruz. Bu yıl içinde Avrupa’da başka şehirlerde de anlaşmalarımızı imzalayarak yurt dışındaki otel sayımızı artırma konusunda bir atılıma geçiyoruz. 2025’te aralarında Almanya ve İngiltere’nin de olduğu ülkelere markamızı taşıma hedefimiz bulunuyor. Büyüme yolculuğumuzun diğer aşamasında ise Anadolu şehirlerinde hızlı büyümeyi planımıza aldık. Anadolu’daki turizm hareketlerini canlandırma ve turizmi farklı bölgelere de yayarak çeşitlendirme hedefiyle ilerleyip, 3-4 yıldızlı otel kategorilerinde hızlı bir açılım yapmayı planlıyoruz. Bu kapsamda sadece büyük Anadolu şehirleri değil, turizm potansiyeli ortaya çıkartılmamış illeri de hedefleyerek turizmi canlandırmak istiyoruz. 2025’te yenilikçi ve dinamik yaklaşımımızda yatırımcılarımızla birlikte büyümeyi ve sürdürülebilir büyüme hedeflerini yakalamak istiyoruz.” diye konuştu.  

Dinamik konaklama ihtiyaçlarına cevap veren markalarla büyüyor

Elite World Hotels & Resorts, küresel çapta değişen seyahat ihtiyaçlarına yeni markalarıyla cevap veriyor. Ekonomiden lükse, resort’tan residence’a kadar farklı konaklama ihtiyaçlarına cevap veren 10 markasıyla günümüz gezginlerine her bütçeye uygun seçenekler sunuyor. Zincir, bu yıl büyük şehirlerde residence ve otelden oluşan “combo” adı verilen, kısa ve uzun dönem konaklama ihtiyaçlarına ev rahatlığında hizmet sunan projelerle de büyümeyi planlıyor. 

 

Yorum Yazın

Karayılan'dan İmralı'ya temsilci göndermeyen CHP'ye tepki

'Futbolda da bir deprem var'

Çalışan emeklinin maaşı kesilecek!

'Bir yılda ne değişti de vekiller İmralı'ya gidiyor?'

Türkeş, 'APO'u kimin idamdan döndürdüğünü' hatırlattı

İstanbul Valiliği sokak köpeklerini beslemeye yasak getirdi

'Demokratik, eşitlikçi bir anayasa tartışmasına katılırız'

'Görüşmeler AKP-MHP ile değil devletle yapılıyor'

Cemil Tugay'dan TCDD'ye isyan!

Suya yüzde 70 indirim yapın, samimi değilseniz şov yapmayın

Zelenski bana hiç minnet etmedi

Zafer Partisi’nin ilçe başkanı gölette ölü bulundu

Beliz Samlı’nın Döngü’sü Sanatseverleri Büyüledi

'CHP, milletin onaylamadığı yöntemlere ortak olmaz'

Devrim Demiral’ın “Romantik” İsimli Solo Sergisi Açıldı

Makarna fabrikasında 11 işçi hastanelik oldu

'Milletleri Kurtaracak Olanlar Yalnız ve Ancak Öğretmenlerdir'

Barış için elimizden ne geliyorsa yapacağız

ABD’yi yöneten gizli dayanışma ağı ifşa oldu

Muhammet Kendirci’nin dosyasına gizlilik kararı getirildi

Sucuklu tost yiyen anne ile oğlu hastanelik oldu!

Mandalina tarlada 2 TL, markette 30 TL!

Kılıçdaroğlu'ndan CHP’ye İmralı tepkisi

Sakarya ve Adıyaman'da 200'ü aşkın kişi hastaneye kaldırıldı

Pervin Buldan CHP'yi hedef aldı

‘İmralı’ya yapılacak Öcalan ziyareti’ini olumlu gören duymadım

"Kemer sıkmaya ve yüksek faize devam!”

DEVA Partisi’nden İmralı tepkisi

'Gidene saygımız var, biz kimsenin vagonu olmayız'

AK Partililerin yüzde 36’sı da 'Refahım düştü' dedi

Yükleniyor

Zelenski bana hiç minnet etmedi

ABD’yi yöneten gizli dayanışma ağı ifşa oldu

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, insan avına katılan keskin nişancılardandı

İsrail, Lübnan’a hava saldırıları düzenledi

Tarihi Jeffrey Epstein tasarısı ABD Senatosu'ndan geçti

Trump Kaşıkçı cinayetinde Prens Selman'ı savundu

Suudi Veliaht Prensi Selman Beyaz Saray'da

Avrupa’nın Ukrayna planı çıkmazda

Bangladeş’te eski Başbakanı için idam kararı

Özbekistan'da yükselen 'Medeniyet Merkezi'

Rabia Soytürk derin dekoltesi ile dikkat çekti!

Şevval Şahin fit kalma sırrını verdi!

'Saçımı 3 aydır yıkamadım'

Sümeyye Aydoğan aşkına bir şans daha verdi

Ece Erken, Kızılcık Şerbeti'ni yerden yere vurdu!

'Bu benim özel hayatımla alakalı bir durum değil'

Demet Şener'in olaylı aşkı yeniden başladı

Nesrin Cavadzade sevgili kriterini açıkladı

Emine Ün'ün dönüşü muhteşem oldu

Jenna Ortega'nın önü ayrı arkası ayrı olay

Otomobil fiyatlarına büyük zam!

Tüketici parasını icra yoluyla aldı

Otomobil piyasasında yeni kriz endişesi

Mitsubishi Türkiye'den çekildi

Zorunlu trafik sigortasına da zam geldi

Tesla satışları Avrupa’da çakıldı

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE SIFIR HATA DÖNEMİ

Otomobil fiyatları yeniden yükselişe geçebilir

FIAT “Grande Panda” Türkiye’de

YGD “Türkiye’nin En Beğenilen Otomobili”ni Seçiyor

Sucuklu tost yiyen anne ile oğlu hastanelik oldu!

Üç firmadan biri ruhsatsız

Sıcaklığa bağlı ölüm oranı yüzde 63 arttı

CHP'den şehir hastaneleri için suç duyurusu

Şehir hastanesine kurayla alınan 12 personelden 5'i aynı soyadı taşıyor

İstanbul’da Kadınlara Özel VR Temelli Meme Sağlığı Eğitimi

Hava kirliliği ölüm nedenleri arasında üçüncü sırada

Doktorlara reklam içerikli paylaşımlar yasaklandı

Vertigo şikayetiyle gitti, saatlerce MR'da unutuldu

'Her bağış, birden fazla insanın yaşamını kurtarabilir'

'Milletleri Kurtaracak Olanlar Yalnız ve Ancak Öğretmenlerdir'

Hollywood yıldızı “25. Yıl İnternet Medyası Ödülleri” için Türkiye'de

Rekabet Kurumu'ndan 5 büyük reklam ajansına eş zamanlı baskın

'1600’den fazla içerik hakkında erişim engeli kararı verildi'

Nagehan Alçı'dan 'otel odası' yanıtı

Türkiye, internetin özgür olmadığı ülkeler arasında yer aldı

Gazetecilere yurt dışı çıkış yasağı getirildi

Merdan Yanardağ'ın tutuklanması hak ihlali

CHP'den Ekim Ayı Basın Özgürlüğü Raporu

'Cumhuriyet, Özgürlük ve Eşitlik İdeallerinin Simgesidir'

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 13 10 1 2 20 32
2.FENERBAHÇE A.Ş. 13 9 0 4 18 31
3.TRABZONSPOR A.Ş. 13 8 1 4 11 28
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 13 6 1 6 7 24
5.GÖZTEPE A.Ş. 13 6 2 5 9 23
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 13 6 3 4 0 22
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 13 6 4 3 5 21
8.CORENDON ALANYASPOR 13 3 4 6 -1 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 13 4 6 3 -2 15
10.KOCAELİSPOR 13 4 6 3 -4 15
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 13 3 5 5 -5 14
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 13 4 7 2 -10 14
13.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 13 3 6 4 1 13
14.KASIMPAŞA A.Ş. 13 3 6 4 -5 13
15.GENÇLERBİRLİĞİ 13 3 8 2 -6 11
16.İKAS EYÜPSPOR 13 2 8 3 -9 9
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 13 1 6 6 -18 9
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 13 2 9 2 -11 8