TEKNOLOJİ

TEKNOLOJİ Haberleri

Endüstri 4.0 Zirvesi için son iki hafta

Bu yıl da World Media Group / IV. Endüstri 4.0 Zirvesi için çalışmalar devam ediyor. IV. Endüstri 4.0 Zirvesi Vialand Palace Otel’de 27 Aralık 2024 cuma günü gerçekleştiriliyor.

Endüstri 4.0 Zirvesi için son iki hafta
  • A-
  • A
  • A+

World Media Group, ilk kez 2016 yılında VIALAND PALACE OTEL’de düzenlediği; “Bilim için  aydınlanma aydınlanma için bilim” temalı  Endüstri 4.0 Zirvesi’nin ikincisini 2017 yılında “Dijital fabrikalar arttırılmış gerçeklik” alt başlığı ile  İstanbul  - Inter Continental Otel’de gerçekleştirmişti.

III. World Media Group / Endüstri 4.0 Zirvesi, “Yapay Zeka  - Nesnelerin İnterneti / ıoT - Üreten Robotlar ve Toplum” ana teması ile;  5 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 09:00 – 19:00 arasında; on  konferans,  Üç  yuvarlak masa toplantısı ve bir çoklu açık oturum şeklinde organize edildi.   World Media Group  tarafından organize  edilen etkinlikte ayrıca; konuyla ilgili elli  firma, altı  dernek oda ve beş üniversitenin info standları da yer aldı.

Bu yıl düzenledikleri zirvede; yüzlerce firma karar vericisini ağırlayacaklarını, dile getiren World Media Group Genel Yayın Yönetmeni ve Endüstri 4.0 Türkiye Koordinatörü İlker Kaplan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Türkiye’de Endüstri 4.0’ın lomomotifi onlarca büyük firmanın sunumunun bir araya geldiği etkinlik ilk kez gerçekleştiriliyor. Bu konuda farklı fikirlerin konuşulması gelecek açısından umut vaat ediyor. Ayrıca yüzlerce firmanın  etkinliğimize katılımı   zirvemiz için olumlu sinyaller veriyor.” 

World Media Group Genel Yayın Yönetmeni Kaplan sözlerine şu şekilde devam etti:  "Etkinliğimiz 27 Aralık 2024 Cuma günü WORLD MEDIA GROUP / ENDÜSTRİ 4.0 ZİRVESİ üst başlığı ile gerçekleştirilecek. Zirvemizin alt başlıkları ise şu şekilde: *Nesnelerin İnterneti -  IoT / Artırılmış gerçeklik (AR), Sanal gerçeklik (VR), Genişletilmiş Gerçeklik (XR) ve Karma gerçeklik (MR) / Makina Öğrenmesi (ML) ve Yapay Zeka (AI)... *Küresel kablosuz ağ altyapısının beşinci nesli (5G) Teknolojisi ve Endüstri... * Sürdürülebilirlik: Dünyanın Enerji Sorunu; Fosil Yakıtlar, Elektrik, Carbon ve Hidrojen... Alman Hükümeti 2012 yılında İş Dünyası, Üniversiteler ve Sivil Toplum Kuruluşlarını bir araya getirerek yeni bir üretim sistemi üzerine çalışmalar başlattı. Bu çalışmalar sonucunda; Sanayinin 4. Aşamasına geçiş için gerekli koşulların oluştuğuna ve bu koşulların hayata geçirilmesi gerektiğine karar verildi. Bu sonuçlar kamuoyu ile paylaşıldı. Endüstri 4.0 yaklaşımı bu şekilde ortaya çıktı. Biz de bu dönemde; DÜNYA MEDYA GRUBU (World Media Group) olarak Endüstri 4.0 konusunda bir yayın hazırladık ve bu yayın 10. yılına girdi. Ayrıca ilkini 2016 yılında Vialand Palace Otel'de gerçekleştirdiğimiz ENDÜSTRİ 4.0 adlı organizasyonumuzun ikincisini ve üçüncüsünü geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdik. Bu yıl 4. DÜNYA MEDYA GRUBU / Endüstri 4.0 Zirvemizi yine Vialand Palace Hotel'de – 27 Aralık 2024’te düzenliyoruz.”

World Media Group Genel Yayın Yönetmeni - Endüstri 4.0 Türkiye Koordinatörü ve Uluslararası Ekonomi Endüstri ve Teknoloji Yayıncıları Dönem Başkanı  İlker Kaplan sözlerini şu şekilde noktalıyor: "Vialand Palace Otel'de World Media Group tarafından organize edilen Endüstri 4.0 Zirvesi katılım yoğunluğu sebebiyle eş zamanlı üç salona dönüşüyor. Endüstri 4.0 Zirvesini üç salonda eşzamanlı oturumlara yönlendiriyor. Öncelikle Büyükada salonunda; Sürdürülebilirlik, Elektrik, Karbon ve Hidrojen üzerine sunumlar hayata geçecek, Heybeliada salonunda ise; Endüstri, otomotiv, teknoloji bilişim üzerine B2B  görüşmelerinin yapılacağı bir salon daha faaliyete geçecek. 27 Aralık 2024 tarihinde Vialand Palace Otel'de gerçekleşecek Endüstri 4.0 Zirvesi çalışmaları çığ gibi büyüyerek sürüyor.  Konuyla ilgilenen profesyonelleri organizasyonumuza bekleriz."   

 

Yorum Yazın

'Netanyahu terörü bölgesel ve küresel barışı tehdit ediyor'

NATO, ABD olmadan kağıttan kaplan

Emekliler zam talebiyle sokağa indi

Tom Barrack'tan yine skandal sözler

'Dikkat edin sırada Türkiye var'

'Muhalefetin gerçek oyu anketlere yansımıyor'

Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'rüşvet' iddiasına yanıt

Tavuk etine üst üste zam

SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı

Motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayandı

Takipteki alacaklar 660 milyar liraya dayandı

'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'

'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'

'Savaşın sebebi İsrail’dir'

Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!

Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı

Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi

'Türkiye Ada'nın tamamının garantörüdür'

İstanbul’da 27 CHP’li başkanın 12’si görevden uzaklaştırıldı

Türkiye kira artışında dünya lideri

'Kazanan ithalatçı, kaybeden çiftçi olur'

'İmamoğlu 1 yıldır hapiste, Avrupa buna sessiz kalmamalı'

MGK’da 3 başkanlık kuruldu

İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı

'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'

Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti

Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi

İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi

'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'

Vatandaş ekonomiden umutsuz

Yükleniyor

loading

NATO, ABD olmadan kağıttan kaplan

Emekliler zam talebiyle sokağa indi

'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'

Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti

'Fransa Hürmüz Boğazı operasyonlarına asla katılmayacak'

'Bu savaşı İsrail'in baskısı nedeniyle başlattık'

'Hürmüz Boğazı Amerikayı bitirmek üzere'

Avrupa'dan Trump'a soğuk duş

'İran'a karşı kazanmıyoruz, dünyaya aptal olduğumuzu gösteriyoruz'

Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı

Adriana Lima'nın ideal erkek kriteri tartışma yarattı

Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı

Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu

Yasmin Erbil'den Gülseren Ceylan kararı!

Güzel oyuncudan radikal karar

Derin Talu'dan çok konuşulacak itiraf

'Kalbim sevmeye de, sevilmeye de açık'

Şeyma Subaşı şaşırtmaya devam ediyor

Sydney Sweeney'den yürek hoplatan pozlar!

Sahra Şaş ödül törenine damga vurdu!

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 11 azaldı

Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!

Kadınlar Günü’nde Klasik Otomobillerle Unutulmaz Yarış

Dacia Sandero tahtından indi

'Uzun ömürlü bir kullanım sunuyoruz'

TOGG'un 2025 yılı zararı belli oldu

Fiat Egea'nın üretim ise sona erecek

BYD Türkiye’de 4 modeli birden kaldırdı

İkinci elde yeni dolandırıcılık tuzağı

Çin malı otomobillere talep azaldı

SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı

Vakıf üniversite hastanelerinde vergi muafiyeti kalkıyor

Ocakbaşında yemeğinden çıkan böcek dudağını ısırdı

Makak Punch ve Güven Arayışı

Yadigar Genç Kanseri Yenmeyi Başardığı Formulü Açıkladı

İşlenmiş gıdaların ultra tehlikeleri

Beyaz ekmek gidiyor, 'tam buğday' geliyor

Harran Üniversitesi Hastanesi'nde rüşvet iddiası

Hastanelerde ilaç operasyonu, 5 gözaltı

Kamu hastanelerinde erişim krizi

Gastrofill’den Boğaz’da Geleneksel İftar Buluşması

YGD’den İsrail’e Sert Tepki: Gazetecilik Suç Değildir

'Valiye şemsiye var, gazilere yok' haberine takipsizlik kararı

2025’te 129 basın mensubu öldürüldü

Yalova’nın Marka Değeri İçin Ortak Mesaj

'Mutluyuz, çünkü bu halka yalan söylemedik'

Bürokratın 'özel tuvaletini' yazan gazetecilere dava

Anadolu Medya Çalıştayı Ankara’da Toplandı

AYM, Anadolu Ajansı'nı kusurlu buldu

Ekol TV'ye "kara para aklama" soruşturmasında yeni gelişme

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17