SİYASET
SİYASET HaberleriErdoğan ile çalışmayı dört gözle bekliyorum
ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesini "çok iyi ve verimli" olarak değerlendirdi; Rahip Brunson'ı hatırlatarak, Erdoğan'la "yine çalışmayı dört gözle beklediğini" ifade etti.
- A-
- A
- A+
ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde Rusya-Ukrayna Savaşı, Suriye ve Gazze başta olmak üzere birçok konunun ele alındığını ve görüşmenin verimli geçtiğini belirtti.
Trump, "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya-Ukrayna Savaşı, Suriye, Gazze ve daha birçok konuda çok iyi ve verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim." açıklamasını yaptı.
Trump görüşmeye ilişkin açıklamasında, "Cumhurbaşkanı beni ileri bir tarihte Türkiye'ye davet etti ve aynı şekilde kendisi de Washington D.C.'ye gelecek. Başkan olarak görev yaptığım dört yıl boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilişkilerim mükemmeldi." dedi.
"ERDOĞAN İLE ÇALIŞMAYI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM"
Donald Trump ayrıca, "Her halükarda, Rusya ile Ukrayna arasındaki saçma ve ölümcül savaşın sona erdirilmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çalışmayı dört gözle bekliyorum." ifadesini kullandı.
YİNE RAHİP BRUNSON'I HATIRLATTI
Truthsocial hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesini değerlendiren ABD Başkanı Donald Trump, "Cumhurbaşkanı beni ileriki bir tarihte Türkiye’ye davet etti ve kendisi de Washington, D.C.'ye gelecek" dedi.
Trump'ın paylaşımı şöyle:
"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çok iyi ve verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Görüşmemizde Rusya-Ukrayna Savaşı, Suriye'deki durum, Gazze ve daha birçok konuyu ele aldık. Cumhurbaşkanı beni ileriki bir tarihte Türkiye’ye davet etti ve kendisi de Washington, D.C.'ye gelecek. Başkanlık görevim süresince Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilişkilerim mükemmeldi. Pastör Andrew Brunson’ın ABD’ye geri gönderilmesi de dahil olmak üzere birçok konuda yakın iş birliği içinde çalıştık ki bu, benim talebim üzerine anında gerçekleşmişti. Her neyse, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya ve Ukrayna arasındaki saçma ama ölümcül savaşın hemen sona erdirilmesi konusunda çalışmayı dört gözle bekliyorum. Şimdi!"
'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'
'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı
Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi
'Türkiye Ada'nın tamamının garantörüdür'
İstanbul’da 27 CHP’li başkanın 12’si görevden uzaklaştırıldı
Türkiye kira artışında dünya lideri
'Kazanan ithalatçı, kaybeden çiftçi olur'
'İmamoğlu 1 yıldır hapiste, Avrupa buna sessiz kalmamalı'
MGK’da 3 başkanlık kuruldu
İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı
'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'
Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti
Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi
İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi
'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'
Vatandaş ekonomiden umutsuz
'İddianame ortadayken başkanlarımız hala neden tutuklu?'
Motorine 5.70 TL zam geliyor
Elektrik ve doğal gaza zammını değerlendireceğiz
İhracat miktarında düşüş
'Belgeler sahte, üzerime kayıtlı 4 taşınmaz var'
Kemal Memişoğlu iftara askeri helikopterle indi
'İsrail bölgeyi felakete sürüklüyor'
'Hiç kimseyle düşmanlık istemiyoruz'
'12 tapu var, hepsi Akın Gürlek’in; sahte desene'
'Fransa Hürmüz Boğazı operasyonlarına asla katılmayacak'
Etiket ve kasa fiyatlarını karşılaştırın
Yükleniyor






