MEDYA
MEDYA HaberleriEsad'ın en büyük yandaş gazeteci destekçisi çark etti
Suriye'de devrik lider Beşar Esad döneminde, Baas rejiminin öldürdüğü insanlar başında fotoğraf çekmesiyle ünlenen kadın gazeteci, Esad ülkeden kaçtıktan sonra çark etti.
- A-
- A
- A+
61 yıldır Suriye'de saltanatlık kuran ve yüzbinlerce insanın katledilmesinden, milyonlarca insanın yaralanmasına ve ülkelerini terke etmesinden sorumlu olan Baas rejimi, cihatçı terör örtgütü HTŞ tarafından düzenlenen operasyonlarla devrildi.
Hafız Esad'ın oğlu Beşar Esad, HTŞ'nin Suriye'nin başkenti Şam'a girmesiyle ülkeden kaçtı. Bir süre nerede olduğu öğrenilemeyen Esad'ın Moskova'ya kaçtı öğrenildi. Rusya, Esad ailesinin sığınma talebinin kabul edildiğini bildirdi.
Suriye'nin devrik lideri Beşar Esad ülkeden kaçarken, arkasında bıraktığı bazı destekçileri ise çark etmeye başladı. Bu isimlerin başında ise Esad'ın en büyük destekçilerinden kadın gazeteci Kinana Aluşe oldu.

Kinana Aluşe
CESETLERİN BAŞINDA SELFİ ÇEKMİŞTİ
Geçmişte Esad rejiminin öldürdüğü insanların cesetleriyle selfi çekilmesiyle ünlenen Aluşe, Esad ülkeden kaçtıktan sonra çark etti.
HTŞ'nin Şam'ın kontrolünü ele geçirmesiyle sosyal medya hesabından açıklama yapan Aluşe, rejimin devrilmesini "zafer" olarak belirterek, sad dönemi için "adaletsizlik, açgözlülük" ifadelerini kullandı.

"ZAFERİ TEBRİK EDİYORUZ"
Aluşe, söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Halepli kardeşlerimiz, uzun bir adaletsizlik, açgözlülük ve zorbalığa son veren bu kasvetli zaferi kendimizi, hepinizi ve tüm Suriye halkına tebrik ediyoruz. Tüm bileşenleri ile yeni bir Suriye'nin yeniden doğuşunu tesis eden zaferdir bu. Doğruluk, adalet, kardeşlik ve hoşgörü üzerine kurulu Suriye."

Aluşe'nin geçmişte yaptığı bir başka paylaşım

'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'
'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı
Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi
'Türkiye Ada'nın tamamının garantörüdür'
İstanbul’da 27 CHP’li başkanın 12’si görevden uzaklaştırıldı
Türkiye kira artışında dünya lideri
'Kazanan ithalatçı, kaybeden çiftçi olur'
'İmamoğlu 1 yıldır hapiste, Avrupa buna sessiz kalmamalı'
MGK’da 3 başkanlık kuruldu
İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı
'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'
Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti
Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi
İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi
'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'
Vatandaş ekonomiden umutsuz
'İddianame ortadayken başkanlarımız hala neden tutuklu?'
Motorine 5.70 TL zam geliyor
Elektrik ve doğal gaza zammını değerlendireceğiz
İhracat miktarında düşüş
'Belgeler sahte, üzerime kayıtlı 4 taşınmaz var'
Kemal Memişoğlu iftara askeri helikopterle indi
'İsrail bölgeyi felakete sürüklüyor'
'Hiç kimseyle düşmanlık istemiyoruz'
'12 tapu var, hepsi Akın Gürlek’in; sahte desene'
'Fransa Hürmüz Boğazı operasyonlarına asla katılmayacak'
Etiket ve kasa fiyatlarını karşılaştırın
Yükleniyor






