Gazeteciler, Sancaktepe'de kahvaltıda buluştu

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Sancaktepe Temsilcisi Tevfik Erk tarafından düzenlenen geleneksel kahvaltılı toplantı, Merkezi Sancaktepe’de bulunan Yenilikçiler Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Gazeteciler, Sancaktepe
  • A-
  • A
  • A+

Gazetecilerin hatırlanmadığı ilçe Sancaktepe!

Türkiye'nin köklü ve saygın meslek kuruluşlarından Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği geleneksel ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ Sancaktepe Kahvaltılı toplantısına Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz, Başkan Yardımcısı ve Sancaktepe Temsilcisi Tevfik Erk, Başkan Yardımcıları, Ufuk Bulut, Yaşar Kaba, Demirhan Durmuş Çelen, Süleyman Aydınalp, Erden Aktoğu, Fatih Turan, Genel Sekreter Erdal Yavuz, Beşiktaş Temsilcisi Metin Beğen ve Sivil Toplum İletişim Kurulu Başkanı Murat Doğan ile Yenilikçiler Derneği Başkanı Gürkan Keser katıldı.

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz: " 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Sancaktepe ilçemizde gelenek haline getiren başta temsilcimiz ve Başkan Yardımcımız Tevfik Erk'i tebrik ediyorum. Bizleri bu güzel kurumda ağırlayan genç ve yetenekli, aynı zamanda iş insanı olan Yenilikçiler Derneği Başkanı Gürkan Keser'e basına verdiği değerden dolayı üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

 

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yılmaz sözlerine şöyle devam etti "Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu bilerek bu mesleği icra eden arkadaşlarımız toplumun haber alma hakkını yerine getirirken yerel yönetimler ve yerel dinamikleri tarafından gereken saygıyı görmeliler. Toplumun her kesimini kucaklayan insanları, topluma tanıtmak ve onların çalışmalarını kamuoyuna göstermek gazetecilerin de görevidir. Bugün burada bu davranışı sergileyen Yenilikçiler Derneği Başkanı ve İş insanı Gürkan Keser'e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." ifadelerinde bulundu.

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı ve Sancaktepe Temsilcisi Tevfik Erk "Sancaktepe zor bir ilçe olmasına rağmen, birbirinden değerli insanların yaşadığı bir ilçe. Bazı siyasetçilerimizin, basın ve medyanın ne olduğunu bilmeden davranış sergilediği bir ortamda yaşıyoruz. Sosyal medya gerçeğini de inkâr etmeden ve doğru kullanıldığında fayda sağladığını görmek gerekiyor. Basın açıklaması düzenliyoruz diye basını çağırmayan siyasilerinde olduğu gerçeğini de göz ardı edemeyiz. İşte tam böyle bir ortamda topluma değer veren iş insanlarına, derneklere, yerel yönetimlere ve yerel siyasetçilerin örnek alabileceği bir davranış sergileyen kişileri de takdir etmek gerekiyor. Bugün bizi ağırlayan Yenilikçiler Derneği Başkanı ve İş insanı Gürkan Keser'e teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.  

 

 “Basın emekçilerimiz her zaman saygı ve destek görmelidir.”

Yenilikçiler Derneği Başkanı Gürkan Keser; "Bugün, toplumun doğru bilgiye ulaşmasında hayati bir rol oynayan ve emekleriyle halkın sesi olan basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutluyorum. " dedi.

Özgür bir basın, demokrasinin ve adaletin teminatıdır diye konuşmasına devam eden Gürkan Keser "Toplumun aydınlanması, hakikatle buluşması ve eşit bir gelecek için gazetecilerimizin verdiği mücadele, her zaman saygı ve destek görmelidir.

Bu anlamlı günde, Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği’ni Yenilikçiler Derneği olarak misafir etmekten büyük bir gurur duyduk. Basın emekçilerimizin onurlu mücadelesini desteklemek, özgürlük ve eşitlik adına yanlarında olmak bizim için bir görevdir." ifadelerinde bulundu.

Bir iş insanı ve Yenilikçiler Derneği Başkanı olarak, topluma hizmet etmek en büyük sorumluluğumuzdur diyerek konuşmasına devam eden Yenilikçiler Derneği Başkanı Gürkan Keser: “Bu hizmet anlayışını, siyaset kurumunun gücünü kullanarak daha ileri taşımak için uzun vadede Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında faaliyetlerimizi sürdürme hedefindeyiz. Bu yolda özgürlük, adalet ve eşitlik değerlerini savunmaya devam edeceğiz.

Tüm basın emekçilerimizin gününü kutlar, onların mücadelesine olan inancımı ve desteğimi bir kez daha ifade etmek isterim." dedi.

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz, Yenilikçiler Derneği Başkanı Gürkan Keser'e Teşekkür Belgesi verdi. Aynı zamanda Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Sancaktepe Temsilcisi Tevfik Erk'e de teşekkür belgesinin verilmesinin ardından program çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

 

Yorum Yazın

'Hukuk, siyasetin haysiyetini korumuştur'

'Biz ülkeye eser kazandırmanın peşindeyiz'

Hakkari’deki kayyumu durdurabilseydik İstanbul olmayacaktı

Fenerbahçe'de 8 oyuncu takıma veda ediyor

"Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz"

'Neyin yasını tutacaksın bre inançsız, izansız!'

Et ve Süt Kurumu Müdürü kendi şirketinden devlete et satmış

KKTC'nin 42. kuruluş yıl dönümü törenlerle kutlandı

Ortaköy faciasında iki kişi daha hastanelik oldu!

İsyan ettiren Site aidatlarına düzenleme geliyor

'Türkiye tarihsel bir kırılmaya doğru sürükleniyor''

Benzine art arda dev zam

Türkiye asgari ücretli çalışan sayısında Avrupa zirvesinde

İnsan haklarını korumak, insanlığın vicdanına verilen sözdür!

'Derse Mola, Enerjiyi Depola' etkinlikleri Ümraniye’de gerçekleştirildi

Tekstilde bir yılda 132 bin kişi işsiz kaldı

Emekliler ev kirasını bölüşmek için birlikte yaşıyor

Batık krediler bir haftada 8,5 milyar lira arttı

Yaşar Güler şehit annesine böyle parmak salladı

Binlerce sığır 50 gündür Marmara'nın ortasında mahsur

Risklerle dolu bir dünya düzeni oluşuyor

Trump’tan tehtit: Benim dosyama bakarsanız Clinton’ı açtırırım

Taksim'de 1 Mayıs yasağı hukuksuz bulundu

Ahıska Türklerinin acısını paylaşıyorum

Otomobil piyasasında yeni kriz endişesi

Türk dizilerinin neden aynı konuyu işledikleri ortaya çıktı

Rus Ordusu Azerbaycan elçiliğini vurdu

Yeni nesil adalet arayışının öne çıkan ismi Enver Mutlu

Kentsel dönüşümÜmraniye'de hız kesmiyor

Ortaköy'de gıda zehirlenmesi bir aileyi yok etti

Yükleniyor

Trump’tan tehtit: Benim dosyama bakarsanız Clinton’ı açtırırım

Rus Ordusu Azerbaycan elçiliğini vurdu

'Çocukla fotoğrafını gönder, beni gülümset'

Donald Trump’a çocuk istismarı suçlaması!

Gazze’de ateşkesden bu yana can kaybı 245’e yükseldi

'Türkiye’nin desteği en net ve en kararlı olandı'

ABD Şam’da askeri üs kuracak

Nicolas Maduro'nun günleri sayılı

Fed, bu sene ikinci kez faiz indirimine gitti

Starmer’ın Ankara ziyaretine casusluk gölgesi

Şevval Şahin fit kalma sırrını verdi!

'Saçımı 3 aydır yıkamadım'

Sümeyye Aydoğan aşkına bir şans daha verdi

Ece Erken, Kızılcık Şerbeti'ni yerden yere vurdu!

'Bu benim özel hayatımla alakalı bir durum değil'

Demet Şener'in olaylı aşkı yeniden başladı

Nesrin Cavadzade sevgili kriterini açıkladı

Emine Ün'ün dönüşü muhteşem oldu

Jenna Ortega'nın önü ayrı arkası ayrı olay

Cemre Baysel Cannes'ı yıktı geçti!

Otomobil piyasasında yeni kriz endişesi

Mitsubishi Türkiye'den çekildi

Zorunlu trafik sigortasına da zam geldi

Tesla satışları Avrupa’da çakıldı

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE SIFIR HATA DÖNEMİ

Otomobil fiyatları yeniden yükselişe geçebilir

FIAT “Grande Panda” Türkiye’de

YGD “Türkiye’nin En Beğenilen Otomobili”ni Seçiyor

BYD'de Türkiye yatırımını İspanya'ya yapıyor

120 klasik araç, tarihi güzelliklerde yarışacak

Şehir hastanesine kurayla alınan 12 personelden 5'i aynı soyadı taşıyor

İstanbul’da Kadınlara Özel VR Temelli Meme Sağlığı Eğitimi

Hava kirliliği ölüm nedenleri arasında üçüncü sırada

Doktorlara reklam içerikli paylaşımlar yasaklandı

Vertigo şikayetiyle gitti, saatlerce MR'da unutuldu

'Her bağış, birden fazla insanın yaşamını kurtarabilir'

MHP İl Başkanı'ndan sağlık isyanı

SGK borcu olan emeklilerin maaşından yüzde 25 kesinti yolda

Grip ve Nezleye Yakalanma Riskini Artıyor

Her üç kişiden biri ruhsal bir sorunla mücadele ediyor

Türkiye, internetin özgür olmadığı ülkeler arasında yer aldı

Gazetecilere yurt dışı çıkış yasağı getirildi

Merdan Yanardağ'ın tutuklanması hak ihlali

CHP'den Ekim Ayı Basın Özgürlüğü Raporu

'Cumhuriyet, Özgürlük ve Eşitlik İdeallerinin Simgesidir'

Ebubekir Şahin, koltuğu Mehmet Daniş'e devretti

Aydın'da 4 gazeteci darbedildi

Gazeteciler, bununla tek başına mücadele edemez

TV100 ve Gerçek Gündem'den toplu işten çıkarma

'Karamsarlığa sürükleyen içeriklere müsamaha gösterilmeyecek'

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7