MEDYA
MEDYA HaberleriGazetecilik ödülleri için geri sayım başladı
Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) tarafından bu yıl ilk kez verilecek olan gazetecilik ödülleri için geri sayım başladı. Derneğin 'Ödül Komisyonu' YGD Beşiktaş Temsilciliği ev sahipliğinde toplandı.
- A-
- A
- A+
Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) 'Ödül Komisyonu' toplantısında, Komisyon Başkanlığı görevine deneyimli gazeteci Neşet Tosun, Başkan Vekilliğine Erden Aktogu, Sekreterliğe ise KARAR Kültür Sanat Editörü Saliha Sultan seçildi. Komisyon üyeleri Hikmet Aydoğan, Mustafa Camuzcu, Kerem Batu ve Ufuk Sarıgül’ün de hazır bulunduğu toplantıya, YGD Genel Başkanı Yavuz Yılmaz da katılarak sürece doğrudan destek verdi.

Başkan Yılmaz’ın yön verdiği vizyon doğrultusunda komisyon üyeleri, ödül sürecinde şeffaf, kapsayıcı ve mesleki kaliteyi önceleyen bir yaklaşım benimsemeye karar verdi. Kategorilerin belirlenmesi ve değerlendirme kriterlerinin netleştirilmesi amacıyla, komisyonun ikinci toplantısı 29 Nisan 2025 tarihinde saat 15:00’te yine Beşiktaş Temsilciliği’nde yapılacak.
Toplantı sonunda bir değerlendirme konuşması yapan Genel Başkan Yavuz Yılmaz, Begen Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Begen ile Genel Müdür Mustafa Camuzcu’ya ev sahipliği için teşekkür ederek şunları söyledi:

“Yeni bir vizyonla yola çıkan komisyonumuzun, gazetecilik mesleğine değer katacak kararlar alacağına inancım tam. Bu sürecin sadece ödül dağıtımı değil, aynı zamanda mesleki etik ve kalite standartlarının güçlendirilmesi açısından da bir adım olmasını diliyorum.”
Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Ödül Komisyonu’nun önümüzdeki haftalarda kamuoyuyla paylaşacağı kategori ve kriterler, medya dünyasında şimdiden merakla bekleniyor. Gazeteciliği onurlandıran bu yeni girişimin, meslek adına kalıcı bir iz bırakması hedefleniyor.
'Netanyahu terörü bölgesel ve küresel barışı tehdit ediyor'
NATO, ABD olmadan kağıttan kaplan
Emekliler zam talebiyle sokağa indi
Tom Barrack'tan yine skandal sözler
'Dikkat edin sırada Türkiye var'
'Muhalefetin gerçek oyu anketlere yansımıyor'
Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'rüşvet' iddiasına yanıt
Tavuk etine üst üste zam
SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayandı
Takipteki alacaklar 660 milyar liraya dayandı
'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'
'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı
Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi
'Türkiye Ada'nın tamamının garantörüdür'
İstanbul’da 27 CHP’li başkanın 12’si görevden uzaklaştırıldı
Türkiye kira artışında dünya lideri
'Kazanan ithalatçı, kaybeden çiftçi olur'
'İmamoğlu 1 yıldır hapiste, Avrupa buna sessiz kalmamalı'
MGK’da 3 başkanlık kuruldu
İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı
'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'
Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti
Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi
İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi
'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'
Vatandaş ekonomiden umutsuz
Yükleniyor






