MEDYA
MEDYA HaberleriGazetecilikte Fedakarlık: Sektörün Kahramanları Onurlandırılacak
Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) Başkanı Yavuz Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Maltepe Temsilciliği’nde düzenlenen toplantıda bir araya gelerek önümüzdeki döneme dair yol haritasını belirledi.
- A-
- A
- A+
Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Maltepe Temsilciliği’nde düzenlenen toplantıda bir araya gelerek önümüzdeki döneme dair yol haritasını belirledi.
Toplantı süresince Yönetim Kurulu Üyeleri, ekonomik krizin medya sektörü üzerindeki etkilerine karşı izlenebilecek stratejileri ve yeni dönem projelerine dair önerilerini paylaştı. Gazeteciler, Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği’nin ortak akılla hareket etmesinin önemine vurgu yaparak, toplantıda alınan kararların bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.
Gündeme gelen konular arasında, önümüzdeki süreçte düzenlenmesi planlanan "Gazeteci Ödülleri Gecesi" de yer aldı. Başkan Yılmaz, basın sektöründe emek veren gazetecilerin, editörlerin, muhabirlerin ve teknik ekibin hak ettikleri değeri görmesi gerektiğini belirtti. Yılmaz, “Bu meslek büyük fedakârlık gerektiriyor. Emek verenleri onurlandırmak, sektöre moral ve motivasyon kazandırmak amacıyla kapsamlı bir ödül gecesi organize edeceğiz. Medya camiası olarak bu moral gecesine ihtiyacımız var” dedi.

Toplantıya, Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz, Başkan Yardımcıları Durmuş Celen, Fatih Turan, Erden Aktoğu, Tevfik Erk, Yalçın Bel, Hikmet Aydoğan, Genel Sayman Zafer Yılmaz, Çekmeköy Temsilcisi Gürhan Demirtaş, Maltepe Temsilcisi İsmet Akkoç, Salihli Temsilcisi Utku Yılmaz ve Cemil Uçar katıldı.
Cumartesi motorine ve benzine yeniden dev zam
'Kanunsuz emre uyarak silah almak suçtur'
Türkiye Enflasyonda OECD’den koptu
'Bir ayda 195 bin 576 kişi daha işsiz kaldı'
İmamoğlu’nun 5’inci X hesabına da erişim engeli
'İran füzelerini S-400 neden vurmadı?'
İBB davasında itirafçının iddiasına Davut Gül'den cevap
Okul müdürü, mesajını beğenmeyen öğretmenleri resmî yazıyla uyardı!
İstanbul’da sahte belge şebekesine darbe
'Türkiye bir hukuk devleti' dedirten olay...
Türkiye'nin dış borcu son 10 yılın zirvesinde
Karayollarında vatandaşın cebinden 850 milyar lira çıktı
Milli parklar şirketlerin rant alanı oluyor
'Bahçeli göz göre göre Öcalan'ın postacılığını yapıyor'
İran'dan ateşkes için 3 şart
'Türkiye’de güven olmadan ekonomi düzelmez'
Emekliyi açlık sınırının altına düşürmek büyük bir insafsızlık
78 kişinin öldüğü Kartalkaya raporunda Bakanlık aklandı
Milletvekili Ramazan Kaşlı MHP'den ihraç edildi
Akaryakıta yeni zam
'Türkiye çatışmanın değil barışın tarafındadır'
İspanya'dan İsrail'e 'soykırım' resti
ABD Mahkemesinden Halkbank 'Bağımsız Denetçi' kararı
'86 milyonun vergisi TRT'ye haram zıkkım olsun'
'İsrail'e bomba' sevkiyatı yapan Repkon USA isim değiştirdi
Hiçbir ülkenin egemenliğinde, topraklarında gözümüz yok
Ergene'de 2 ton tehlikeli fıstık yakalandı
Emre Saltık, vefatının 9. yıl dönümünde anıldı
Ümraniye Belediyesi İftara Yolda Yakalananları Unutmuyor
'Canlı yayın için kanun değişikliği gerekir'
Yükleniyor






