MAGAZİN
MAGAZİN HaberleriHadise kalçasını tutunca yorum yağdı
Hadise son pozlarıyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özel bir davete katılan Hadise geceye kırmızılar içerisinde geldi. Ünlü isim iddialı elbisesiyle arkasını dönüp peş peşe pozlar verdi.
- A-
- A
- A+
Yakın arkadaşı Seda Bakan ile birlikte kamera karşısına geçip ilk kez oyunculuk deneyimi yaşayan Hadise'nin Esas Oğlan dizisindeki sahneleri müstehcen bulunmuş ve TikTok'ta yasaklanmıştı.
Hadise bu yasağa tepki göstermiş ve "Kariyerime başladığımdan beri bir kadın olarak özgürce sahne almanın, klip çekmenin mücadelesini veriyorum. Eurovision döneminde klibimin “erotik” bulunarak yasaklanmasından, “Sıfır Toleransö” klibime kadar birçok engelle karşılaştım. Erkek sanatçılar kliplerinde püşüp sevişirken bu onlara yasak olmuyor ama kadınlar sarılmanın ötesine geçtiğinde “ahlaksız” oluyor!" demişti.

Dizinin yönetmeni Şenol Sönmez'le adı aşk dedikodularına karışan Hadise özel hayatı hakkında konuşmamış ancak yeni sevgilisiyle davetlerde görüntülenmişti.
PEŞ PEŞE PAYLAŞTI
Ünlü isim şimdide katıldığı özel bir geceden pozlarıyla dikkat çekti. Kırmızı konfeti detaylı bir elbise ile geceye katılan Hadise vücudunu saran elbisesiyle arkasını dönerek pozlar verdi.
YORUM YAĞDI
Hadise'nin son pozunda ise kalçasını tutması dikkat çekti. Ünlü ismin pozlarına kısa sürede beğeni yağarken 'çok güzelsin', 'kadın olay', 'en seksi kadın gerçekten' gibi yorumlar da yapıldı.

Elektrik ve doğal gaza zammını değerlendireceğiz
İhracat miktarında düşüş
'Belgeler sahte, üzerime kayıtlı 4 taşınmaz var'
Kemal Memişoğlu iftara askeri helikopterle indi
'İsrail bölgeyi felakete sürüklüyor'
'Hiç kimseyle düşmanlık istemiyoruz'
'12 tapu var, hepsi Akın Gürlek’in; sahte desene'
'Fransa Hürmüz Boğazı operasyonlarına asla katılmayacak'
Etiket ve kasa fiyatlarını karşılaştırın
'7 ay yattım 7 yıl daha yatarım kimseye iftira atmam'
'Bu savaşı İsrail'in baskısı nedeniyle başlattık'
'Bu iftiralar karşısında yasal süreçleri derhal başlatıyorum'
Akın Gürlek'in mal varlığının toplam değeri 452 milyon lira
İran’da savaş gölgesinde asgari ücrete yüzde 60 zam
AYM’den Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle kadro ihdasına iptal
Anayasa Mahkemesi’nden seyyanen zam kararı
'Hürmüz Boğazı Amerikayı bitirmek üzere'
Emniyet amiri Birson Ergene canına kıydı
Fatih Camii’nde Kadir Gecesi’nde Mescid-i Aksa protestosu
Dünya Tiyatro Günü Üsküdar’da Etkinliklerle Kutlanacak
Gastrofill’den Boğaz’da Geleneksel İftar Buluşması
Avrupa'dan Trump'a soğuk duş
Adriana Lima'nın ideal erkek kriteri tartışma yarattı
Kaymakamlık binasındaki silah seslerinin sebebi belli oldu!
Mahkemeden İBB davalarına CHP'liler alınmasın talebi
'AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz'
'Hukuk ve demokrasi düzelmeden ekonomi düzelmez'
'Kısa sürede yüksek kazanç vadedenlere karşı dikkatli olunmalı'
İBB davasında 5. celse başlamadan bitti
İlber Ortaylı son yolculuğuna uğurlanıyor
Yükleniyor





