Haberleri
Hukuksuzluklar sandığa yansır
ABB Başkanı Mansur Yavaş, "İktidarlar seçimle gelir seçimle gider. Eğer siz rakip olacağına inandığınız Ekrem başkanın ayağına çelme takarsanız, yapılan en erken seçimde bu hukuksuzluklar sandığa yansıyacak." dedi.
- A-
- A
- A+
ABB Başkanı Mansur Yavaş, CHP Ankara İl Başkanlığı önünde konuştu. Yavaş'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;
"EKREM BAŞKAN'A YAPILANLAR HALKIN İRADESİNE YÖNELMİŞ BİR TEHDİTTİR"
"Yaşanan hukuksuzluklara karşı dur demek için bir aradayız. Bugün Nevruz'u kutlarken yüreğimizde burukluk var. Ülkemiz demokrasinin temel değerlerinin her geçen gün örselendiği bir dönem yaşıyor. Halkın oylarıyla seçilmiş belediye başkanları görevden alınıyor. Millet iradesini temsil eden bir isim Ekrem Başkanımız günlerdir gözaltında. Bir davetle kendisi gidebilirdi ancak öyle yapılmadı. 20'den fazla polis aracıyla bir teröristi yakalar gibi sabah erken saatlerinde evinden alındı. Bu sadece bir kişiye değil, halkın iradesine hukuk devletine yönelmiş açık bir tehdittir. Bu topraklarda adalet yeniden filizlenecek.
Demokrasi ve özgürlüklerde halk sokağa ne için çıkmışsa o sorunun halledilmesi gerekir. Demokrasi böyle gelişir. Üniversite öğrencileri meydanda. İnsanlar sokakta. Çünkü memlekette hukuksuzluk yaşanıyor. Gençler yasal ve demokratik her hakkınızı kullanın. Yasal ve demokrasi haklarınızı sonuna kadar kullanın. Ama provakotif çevreler için dikkat edin. Onlar sizin hakkınızı çalacak.
"TÜM MUHALİF ÇEVRELERİN YAN YANA GELMESİ BİR ZORUNLULUKTUR"
19 Mart'ta yaşananlarla Türkiye 2 yıl geriye gitti. 2 yıldır uygulanan acı reçete ve dar gelirli insanlar üzerinden yapılan tasarruflar birdenbire çöp oldu gitti. Bu yapılan hukuksuzluk hükümetin yapmak istediği tasarrufun tümünü çöpe attı. Yıl sonu enflasyon verilerini yeniden güncellemek zorunda kaldılar. Bunun bir tek sebebi var hukuka aykırı davranışlar. İşte buna itiraz etmek için insanlar, üniversite öğrencileri meydanlarda. İşsiz gezen üç gençten bir tanesi üniversite mezunu. Kendi geleceklerine karşı verilen yanlış politikalara itiraz etmek için buradalar. Döviz arttı, Merkez Bankası dövizi kontrol altında tutmak için çalıştı. Evine ekmek götürmek isteyen gençleri konuşmamız istenmiyor. Bu kötü tablonun hesabını sormayalım istiyorlar. Onlara rahat ve huzurlu bir ülke sağlayamıyorsak hesap vermeliyiz. Bu devletin patronu sizsiniz. Olmuyorsa da hesabını sormak sizin hakkınızdır. Oyunuzu değiştirebileceğinizi göstereceksiniz. Seçtiğiniz kişilere sahip çıkmanıza kimse engel olamaz. Bugün kötü yönetimden şikayet eden tüm muhalif çevrelerin yan yana gelmesi bir zorunluluktur. Umudumuzu kaybetmiyoruz, buradayız, dimdik ayaktayız.
İktidarlar seçimle gelir seçimle gider. Eğer siz rakip olacağına inandığınız Ekrem başkanın ayağına çelme takarsanız, yapılan en erken seçimde bu hukuksuzluklar sandığa yansıyacak. Ayın 23'ünde sandıkta oylarımızı kullanacağız.
'İsrail bölgeyi felakete sürüklüyor'
'Hiç kimseyle düşmanlık istemiyoruz'
'12 tapu var, hepsi Akın Gürlek’in; sahte desene'
'Fransa Hürmüz Boğazı operasyonlarına asla katılmayacak'
Etiket ve kasa fiyatlarını karşılaştırın
'7 ay yattım 7 yıl daha yatarım kimseye iftira atmam'
'Bu savaşı İsrail'in baskısı nedeniyle başlattık'
'Bu iftiralar karşısında yasal süreçleri derhal başlatıyorum'
Akın Gürlek'in mal varlığının toplam değeri 452 milyon lira
İran’da savaş gölgesinde asgari ücrete yüzde 60 zam
AYM’den Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle kadro ihdasına iptal
Anayasa Mahkemesi’nden seyyanen zam kararı
'Hürmüz Boğazı Amerikayı bitirmek üzere'
Emniyet amiri Birson Ergene canına kıydı
Fatih Camii’nde Kadir Gecesi’nde Mescid-i Aksa protestosu
Dünya Tiyatro Günü Üsküdar’da Etkinliklerle Kutlanacak
Gastrofill’den Boğaz’da Geleneksel İftar Buluşması
Avrupa'dan Trump'a soğuk duş
Adriana Lima'nın ideal erkek kriteri tartışma yarattı
Kaymakamlık binasındaki silah seslerinin sebebi belli oldu!
Mahkemeden İBB davalarına CHP'liler alınmasın talebi
'AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz'
'Hukuk ve demokrasi düzelmeden ekonomi düzelmez'
'Kısa sürede yüksek kazanç vadedenlere karşı dikkatli olunmalı'
İBB davasında 5. celse başlamadan bitti
İlber Ortaylı son yolculuğuna uğurlanıyor
'İran'a karşı kazanmıyoruz, dünyaya aptal olduğumuzu gösteriyoruz'
Oscar Ödülleri sahiplerini buldu
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 11 azaldı
'Maddi sıkıntı çekiyoruz'
Yükleniyor






