Tarih: 23.10.2024 21:50

İki ülke arasında iyilik köprüsü kuruyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Liv Hospital’ın ev sahipliğinde, Liv Hospitalın değerli  üst düzey yetkililerinin katkılarıyla ,iyilik gönül elçisi Monik İpekel’in koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhurbaşkanı’nın eşi Sibel Tatar ile iş birliği görüşmeleri yapıldı.

Etkinliğin amacı, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC ) arasında kadın istihdamını ve eğitimi güçlendirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirmek ve iki ülke arasında bir iyilik köprüsü kurmaktır.

Toplantıda, kadınların eğitimine ve toplumsal gelişimine katkı sağlamak için ortak projelerin geliştirilmesi kararlaştırıldı. Törenin sonunda, Sibel Tatar’a kadın hakları ve eğitim alanında yaptığı çalışmalardan ötürü  teşekkür plaketi takdim edildi. 

TAMEV Başkanı Nuray Marçak , toplantı da yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün  iki ülke arasında güçlü bir dayanışma ve iyilik köprüsü kuruyoruz. Sayın Sibel Tatar’ın kadınların gelişimi için yaptığı çalışmalar hepimize ilham veriyor. 

Projelerimizin başarısında büyük emeği olan gönül elçimiz Monik  İpekel ve sosyal sorumluluk projeslerine her zaman büyük destek veren Liv Haspital Ailesi ile Kadınların ve çocukların eğitimde fırsat eşitliğine ulaşmasını sağlamak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

Bu yıl İstanbulda eğitim gören Kıbrıslı gencimize TAMEV  EĞİTİM bursu vererek eğitim de gönül birliğini sürdüreceğiz 

Tam Ev: Eğitimde Fırsat Eşitliği, Güçlü Bir Gelecek! İçin çalışmalarına devam edecek




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3