MAGAZİN
MAGAZİN Haberleri'İnsanlar bana saati söylemiyorlar'
'İnsanlar bana saati söylemiyorlar'
- A-
- A
- A+
Zorlu PSM Youtube kanalında “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı her hafta izleyicileri eğlendirmeye devam ediyor. Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ile her hafta touché’de izleyiciyle buluşan Selim’in bu haftaki sürpriz konuğu ünlü komedyen Cem Yılmaz oldu. Eğlencenin ve kahkahanın dozunun bir an olsun düşmediği geceye Cem Yılmaz’ın samimi itirafları da damgasını vurdu.
Bugünlerde yeni gösterisi “CMYLMZ - Diamond Elite Platinum Plus” ve 17 Ocak’ta gösterime girecek olan “Karakomik Filmler 2” ile gündemde olan ünlü komedyen geçtiğimiz yıl vizyona giren Karakomik Filmler’in kendisi için çok değerli olduğunu, bu film sayesinde bir film çalışma süresinde çok kıymetli insanlarla, iki farklı kadroyla, iki farklı karaktere bürünerek oynama şansı yakaladığını dile getirdi. Başarılı komedyen dört tane daha hikayesi olduğunu ve 2020 yılının sonbaharında bu hikayeleri çekmeyi planladığını belirtti.Cem Yılmaz, “sahte hesapla takip ettiğim kimse yok ancak haber yapılacağını bildiğim için takip etmek isteyip de edemediğim insanlar var” diyerek samimi itiraflarda bulundu.
Gece boyunca seyirciye kahkaha dolu anlar yaşatan komedyen, kendisinden komiklik beklenen ortamlarda uzun süredir bulunmadığını, evde oğlunun ya da iş yerinde abisinin kendisinden komiklik beklemediğini dile getirdi.“İnsanlara saati sorduğumda vardır altında bir numara diyerek bana saati söylemiyorlar” diyen Cem Yılmaz izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.
Türkiye'nin ilk yerli zırhlı SUV aracı göreve başladı
54 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı
'Türkiye’nin gri listeye girme riski yok'
'Sporla İç İçe Bir Yaşam Merkezi Kuruyoruz'
Şanlıurfa'da 50 ton bozuk tavuk eti ele geçirildi
MÜSİAD eski Genel Başkanı Ali Bayramoğlu gözaltında
Karadeniz'de Türk tankerine drone isabet etti!
'Taşınmaz beyanı böyle yapılır'
24 ilde IŞİD operasyonu!
Başsavcılık Murat Kapki’nin dilekçesini talep etti
'Hukuk güvenliği açısından alarm veren bir ülkeyiz'
İşsizlik Avrupa'nın 2,4 katına ulaştı
'Riyad bildirisi Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışmadı'
NYT dünyanın en güçlü ordusunun çaresizliğini yazdı
Akaryakıtta KDV yüzde 1’e insin, asgari ücret 3 ayda bir güncellensin
Gıda etiketlerinde yanıltıcı ifadelere sıkı denetim
Doğal gaz ve elektriğe zam sinyali
İran, Trump'ın 15 maddelik ateşkes planını reddetti
AK Part ve MHP seçmeninden gelen 'kötüye gidiş' itirafı
Resul Emrah Şahan açıklamıştı, İzni Bakanlık'tan almışlar
Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas gözaltında
'ABD-İsrail'in İran savaşı felaket bir hata'
'Şirketler kapandı binlerce kişi işsiz kaldı'
Mahkeme kararına rağmen doktorluk görevine son verildi
'Türkiye ateş çemberinin ortasında'
'Baskıyla ifade verdim, 2 milyon dolar rüşvet istendi'
'Nevruzu bahane eden alçaklar cevabını alacak'
Akın Gürlek'in tapu kayıtlarını inceleyen şüpheli tutuklandı
Belgeleri bana değil AK Parti genel başkanına götürün
İran Türkiye'ye gaz akışını kesti
Yükleniyor






