MAGAZİN
MAGAZİN HaberleriIpekyol plaj modasına damga vuracak
Ipekyol plaj modasına damga vuracak
- A-
- A
- A+
Burcu Esmersoy ve Ipekyol tasarım ekibinin, uzun ve heyecanlı çalışmasının ardından hazırlanan Burcu Esmersoy for Ipekyol Beachwear 2021 Koleksiyonu; beachwear, swimwear ve aksesuar seçkisiyle plaj modasının nabzını tutuyor.
Yaz mevsimine eşlik eden renkli mayolar, derin sırt detayıyla sürpriz bir görünüm sergiliyor. Egzotik desenli pareolar ile kombinlenmeye müsait bu mayolar ise toz pembesi, klasik leopar deseni veya siyah rengiyle özlenen gün batımlarının eşlikçisi oluyor. Ayrıca mevsimin favori rengi beyazlardan oluşan şort ve önden bağlamalı cropped top takım fresh bir look yaratıyor.

Canlı renklerin birlikteliğiyle oluşan çiçek desenli surf mayo, bu sezon farklı tasarımları deneyimlemek isteyenlerin radarına giriyor. Aynı desenlerdeki bikini ise deniz kenarında şıklığı vaat ediyor. Minimal tavır sergileyen tarçın tonlu yüksel bel bikini ve kemer detaylı mayo ise yalın olduğu kadar feminen bir duruş yaratıyor.
Dalga seslerinin yanında müzik ritmlerine eşlik edecek tek omuzlu mayo ve yüksek belli bikiniler, siyah-beyaz denklemine teslim olarak deniz kenarında retro etkisi sunuyor. Zebra ve egzotik desenli mayolar ise sahil şeridinde iddialı olmayı tercih edenlerin favori parçası olarak yerini alıyor. Sıcak günlerin eşlikçisi olacak örme detaylı elbise, tatil şıklığından ödün vermek istemeyenlerin radarına giriyor.
Beachwear stilinizi tamamlayacak doğal taşlı küpeler ve bileklikler sade bir şıklık sunarken, yazın olmazsa olmazı halat ve deniz kabuğu detaylı sandaletler ise içinizi ısıtıyor. Hasır şapkalar ve çantalar ise günün her anında yanınızda olmaya aday!
Burcu Esmersoy’un stilini yansıttığı Burcu Esmersoy for Ipekyol Beachwear 2021 Koleksiyonu, ilk kez 17 Mayıs tarihinde Ipekyol mağazalarında ve online’da modaseverlerle buluşuyor. Özlenen yaz günlerine ithafen yaratılan koleksiyon seçkisi ise feminen, heyecan verici ve renkli bir ilham panosu yaratıyor.
'Hukuk güvenliği açısından alarm veren bir ülkeyiz'
İşsizlik Avrupa'nın 2,4 katına ulaştı
'Riyad bildirisi Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışmadı'
NYT dünyanın en güçlü ordusunun çaresizliğini yazdı
Akaryakıtta KDV yüzde 1’e insin, asgari ücret 3 ayda bir güncellensin
Gıda etiketlerinde yanıltıcı ifadelere sıkı denetim
Doğal gaz ve elektriğe zam sinyali
İran, Trump'ın 15 maddelik ateşkes planını reddetti
AK Part ve MHP seçmeninden gelen 'kötüye gidiş' itirafı
Resul Emrah Şahan açıklamıştı, İzni Bakanlık'tan almışlar
Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas gözaltında
'ABD-İsrail'in İran savaşı felaket bir hata'
'Şirketler kapandı binlerce kişi işsiz kaldı'
Mahkeme kararına rağmen doktorluk görevine son verildi
'Türkiye ateş çemberinin ortasında'
'Baskıyla ifade verdim, 2 milyon dolar rüşvet istendi'
'Nevruzu bahane eden alçaklar cevabını alacak'
Akın Gürlek'in tapu kayıtlarını inceleyen şüpheli tutuklandı
Belgeleri bana değil AK Parti genel başkanına götürün
İran Türkiye'ye gaz akışını kesti
'Türkiye’de NATO kolordusunun ne işi var?'
135 milyar dolarlık altın rezervi satılacak
'Enflasyonda düşüş başka bahara kaldı'
Gününüzü ekranda değil, doğada geçirin
Siyonist emperyalist şebekesi mukaddes günlerimizi zindana çevirdi
Yenikapı’daki Nevruz kutlamalarına soruşturma
Zübeyde Hanım ilk kez tiyatro sahnesine taşınıyor
Enflasyonun düşeceğini bekleyenlerin oranı 4,7 puan geriledi
Natasa Theodoridou Harbiye Açıkhava Sahnesinde
Motorin 80 lira sınırını aştı
Yükleniyor






