EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriISS 120 yaşında
ISS 120 yaşında
- A-
- A
- A+
Danimarka merkezli olarak kurulan ve dünya çapında 400 bine yakın çalışanı olan ISS, 120. yaşını kutluyor. Bir asırdan fazla süredir tesis yönetim hizmetleri sektöründe lider konumda bulunan ISS, tek bir aile olmak ve ortak bir amaca sahip olmak hissini, 1901'den bu yana devam ettiriyor.
ISS ilk olarak yerel işletmelere gece bekçiliği hizmetleri sunan bir şirket olarak kuruldu. Ancak geçen süre içinde genişleme ve gelişim etkinlikleri ile çalışanlarının her zaman fark yarattığı inancını taşımaya devam etti. ISS’in bugün dünya çapında 10,5 milyar Euro ciro yapabilen ve 400 bine yakın çalışanı bulunan bir başarı hikayesini yazması elbette tesadüf değil. Günümüzde ISS çalışanları havaalanlarında, bankalarda, hastanelerde ve binlerce farklı yerde hizmet sunarak her gün milyonlarca kişinin hayatına dokunmaya devam ediyor. Bir diğer deyişle ISS çalışanları bulundukları yerlere, müşterilerine, topluluklara ve korumayı amaç edindikleri gezegene büyük önem veriyor ve yaptıkları her işe insani bir dokunuş katıyor.
ISS temel olarak daha verimli bir dünya için insanları ve mekanları buluşturmayı amaçlıyor. Çalışanları değerlerine uygun bir yaşam sürmeleri konusunda desteklemenin yanında onların gelişebileceği, güçlenebileceği ve gerçekten fark yaratabileceği iş birlikçi bir ortam sunuyor. Koşullar ne kadar zorlu olursa olsun ISS ailesi 120 yıldır her durumda birlikte hareket ediyor.
ISS Türkiye CEO'su Cavit Habib’den anlamlı mesaj
Yüz yılı aşan bu başarı serüvenini tebrik etmek için ISS Türkiye CEO’su Cavit Habib de ISS çalışanları için bir mesaj yayınladı. Günümüzde yüz yılı aşan şirketlerin oldukça az olduğunu söyleyen Habib şunları ekledi: “Öncelikle hem Türkiye’deki, hem de dünyadaki ISS çalışanlarını bağlılıkları ve verdikleri emekler için kutluyorum. Bu kadar uzun süre hizmet verebilmek o iş modelinin, çalışanların ve yöneticilerin komplike başarısıyla mümkün. ISS’in insana dokunan yönleri de elbette bu başarıda büyük pay sahibi. Değişen koşullara uyum sağlayan bir kurum kültürü yaratmak ve buna sahip çıkabilmek ise hepimiz için bir diğer mutluluk kaynağı. Şimdi bu mirası sürdürmek ve geleceğe aktarabilmek öncelikle çabamız olmalı. ISS’in amacı başarılarının artarak devam edeceğine dair inancımız tam.”
Türkiye'nin ilk yerli zırhlı SUV aracı göreve başladı
54 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı
'Türkiye’nin gri listeye girme riski yok'
'Sporla İç İçe Bir Yaşam Merkezi Kuruyoruz'
Şanlıurfa'da 50 ton bozuk tavuk eti ele geçirildi
MÜSİAD eski Genel Başkanı Ali Bayramoğlu gözaltında
Karadeniz'de Türk tankerine drone isabet etti!
'Taşınmaz beyanı böyle yapılır'
24 ilde IŞİD operasyonu!
Başsavcılık Murat Kapki’nin dilekçesini talep etti
'Hukuk güvenliği açısından alarm veren bir ülkeyiz'
İşsizlik Avrupa'nın 2,4 katına ulaştı
'Riyad bildirisi Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışmadı'
NYT dünyanın en güçlü ordusunun çaresizliğini yazdı
Akaryakıtta KDV yüzde 1’e insin, asgari ücret 3 ayda bir güncellensin
Gıda etiketlerinde yanıltıcı ifadelere sıkı denetim
Doğal gaz ve elektriğe zam sinyali
İran, Trump'ın 15 maddelik ateşkes planını reddetti
AK Part ve MHP seçmeninden gelen 'kötüye gidiş' itirafı
Resul Emrah Şahan açıklamıştı, İzni Bakanlık'tan almışlar
Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas gözaltında
'ABD-İsrail'in İran savaşı felaket bir hata'
'Şirketler kapandı binlerce kişi işsiz kaldı'
Mahkeme kararına rağmen doktorluk görevine son verildi
'Türkiye ateş çemberinin ortasında'
'Baskıyla ifade verdim, 2 milyon dolar rüşvet istendi'
'Nevruzu bahane eden alçaklar cevabını alacak'
Akın Gürlek'in tapu kayıtlarını inceleyen şüpheli tutuklandı
Belgeleri bana değil AK Parti genel başkanına götürün
İran Türkiye'ye gaz akışını kesti
Yükleniyor






