Tarih: 09.04.2022 13:09

İstanbul Wunderbar (Harika)

Facebook Twitter Linked-in

Star TV E. Haber Müdürü Dursun Boran'ın haberine göre, Çırağan Sarayı yakınlarında bir tesisde iftar saatini bekleyen Tufan Dikmen ve  kuzeni Tayfun Dikmen, boğaz köprüsü ve denize bakıp şöyle dedi:

İstanbul Wunderbar  (Vunderbar- Harika) Türkiye de insanların hafta sonu Bodrum’a gittiği gibi, bizde iş stresini atmak için hafta sonları uçak ile İstanbul’a geliyoruz. Alman dostlarımızıda zaman zaman İstanbul da misafir ediyoruz. İstanbul da acilen yer altı, kat otoparkları, bisiklet yolları yapılmalı. Trfafik büyük zaman kaybı “

Daha modern belediyecilik hizmeti ile İstanbul’un yaşanılır olmasını isteyen galeri Tufan Dikmen, bir süre önce nişanlanmış. Balayına İstanbul yada Antalya’ya gelmeyi planlıyor.

TAMER ERGÜL  FAHRİ BAŞKONSOLOMUZ.

Uzun zamandır Tamer bey ile görüşmemiştik. Tesadüfen karşılaştık. Tamer beyin Avrupa da yaşayan her Türk ve Alman aileye hizmeti olmuştur. Çok yardım sever. Herkesin iyi kötü gününde destek verir. Tamer beyde yılların galericisi. Sosyal yönü sebebiyle Tamer beye biz

“ Fahri Başkonsolosumuz” diyoruz. Stuttgart İstanbul bizim için çok değerli kardeş şehir. Türkiye deki vatandaşlarımızı, yaz tatillerinde Stuttgart yada diğer şehirlerine tatile gitmelerini tavsiye ediyoruz.

 

Hallo İstanbul. Gute Nacht ( Merhaba İstanbul Gute Naht  İYİ GECELER) diye boğazdan ayrılıp, bir akrabasının evine giden Stuttgart lı galericiler. Herkes, İstanbul gibi dünya şehrine yakışır düzenli yaşasın dediler.

Resimde Stuttgart dan İstanbul’a hafta sonu gelen, galericiler Ayasofya yı ziyaret edip. Alman komşularına Türk kahvesi ve lokumları aldılar. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3