Tarih: 23.12.2023 16:54

Karadeniz sofralarının meşhur mekanı…

Facebook Twitter Linked-in

Nur Yazıcı'nın kurucusu olduğu  ‘Nur Abla Karadeniz Sofrası’nda yemek yiyenler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da bulunuyor. Ayrıca Eski Başbakanlardan Binali Yıldırım, Mesut Yılmaz ve sanatçı Orhan Gencebay, ‘Nur abla’nın yemeklerini beğeniyor.

Pek çok ünlü gibi, Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz ile başkan yardımcıları Hatice Alkış, Süleyman Aydın Alp ve Özner Berber de ‘Nur Abla Karadeniz Sofrası’nın müdavimler arasında bulunuyor.

Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hatice Alkış ‘Nur Abla Karadeniz Sofrası’nda şu yorumda bulundu;

“Kim demiş karalahana çorbası dünyada en kötü çorba diye. Hadi oradan. (Bu arada güncellemek gerekirse sıralamada sonlarda gösterilen çorbanın meğer beyaz lahana çorbası olduğu ortaya çıktı) istense de bu kadar reklamı olmazdı.

Karadenizliler kendine özgü tepkilerini dile getirerek çorba dağıtım etkinlikleri bile yaparak sahip çıktılar.

Hal böyle olunca bizler de Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği yönetimi olarak Karadeniz mutfağının efsanesi haline gelmiş Nur abla'da aldık soluğu yine.

Tepeüstü Meydan AVM"de ev yemekleri lezzetine hasret kalanlar için otantik, hızlı kaliteli güleryüzlü servisiyle onlarca seçenek mevcut

Günün her saati kahvaltı da hazır üstelik,

Porsiyonları oldukça doyurucu, tatlı olarak Laz böreği favorim olsa da kabak tatlısını da deneyin derim, fazla detay vermeyim. (tahinli, cevizli, kaymaklı)

Karadeniz kadınının azmini çalışkanlığını en önemlisi de orijinalliğini hiç bozmadan samimiyeti için teşekkürler Nur Ablacığım…”

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3