MAGAZİN
MAGAZİN HaberleriKombi bakım arızasıyla Pervin Bağdat'ı dolandırdılar
Pervin Bağdat, 31 Aralık günü kombi bakım arıza kaydı oluşturdu. İkamete gelen şüpheliler, arızanın çok büyük olduğunu, kombi bakımı için 22 bin lira bakım ücreti istedi.
- A-
- A
- A+
Kadıköy'de yaşayan ünlü oyuncu Pervin Bağdat, geçtiğimiz 31 Aralık’ta kombi bakımı için bir firmayı arayarak arıza kaydı oluşturdu. Ancak, işlemler sırasında karşılaştığı dolandırıcılar nedeniyle 22 bin lira mağduriyeti yaşadı.
KOMBİ BAKIMI İÇİN GELEN ŞÜPHELİLER, DOLANDIRICILIK YAPMAYA ÇALIŞTI
Pervin Bağdat’ın başına gelen olay, bir telefon görüşmesiyle başladı. Bağdat, arıza kaydının ardından bir kişi tarafından arandı ve kendisini “Şaban” olarak tanıtan şüpheli, kombi arızasını tespit etmek için eve geleceğini belirtti. Aynı gün, Şaban ve yanında bir kişi ikamete gelerek, arızanın elektrik voltajından kaynaklandığını ileri sürdü. Şüpheli kişiler, arızanın büyük olduğunu ve kombi bakımının 22 bin lira tutacağını söylediler.

ACELECİ TAVIRLA BANKA HESABINA PARA YOLLADILAR
Şüpheli şahıslar, aceleci bir şekilde Bağdat’a bankacılık uygulamasını açtırıp, telefonunu alarak onay almadan 22 bin lirayı başka bir hesaba transfer ettiler. Ne olduğunu şaşıran Bağdat, işlemin iptal edilmesini istedi ancak paranın geri ödenmesi mümkün olmadı. Durumdan şüphelenen oyuncu, dolandırıldığını fark ederek adliyeye başvurdu.
DOLANDIRICILIĞIN ARDINDAN ADLİ SÜREÇ BAŞLADI
Bağdat, şikayet dilekçesinde, Şaban isimli şüpheli ile beraber olan kişinin aceleci tavır takınarak, başka bir ustayla telefonda görüşüyormuş gibi yapıp arızanın büyük olduğunu söylediklerini ifade etti. Şüpheli kişinin banka uygulamasını açtırdıktan sonra, rızası olmadan paranın başka bir hesaba gönderildiğini belirten Bağdat, işlemi iptal ettirmek için yetkili firmayı aradığını ancak paranın geri gönderilmediğini söyledi.
Bağdat, eve gelen ve kendilerini Oktay C. ve Bayram olarak tanıtan şüphelilerin para iadesi yapacaklarını söyledikleri ancak ödemeyi gerçekleştirmedikleri bilgisini paylaştı. Şüphelilerin fikir birliği içinde hareket ederek, Bağdat’ı dolandırarak mağdur ettiklerini belirten ünlü oyuncu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurup soruşturma başlatılmasını sağladı.
'Ülkemizde milyonlar yoksullukla savaşıyor'
Köpek sahibi olmak, kalp hastalığına bağlı ölüm riskini azaltıyor
'Erdoğan içerideki baskıyı gizlemek için jeopolitik kozunu kullanıyor'
Manavgat Belediyesi'nde gözaltı sayısı 40’a yükseldi
HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk hakkında yeniden tutuklama kararı
3,5 milyon vatandaş faturasını ödeyemediği için kömüre mahkum oldu
Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!
'Normalleşme süreci geride kaldı'
'Türk milletinin İran halkı için ettiği dualar moral kaynağı'
HSK’den Yargıtay’a yeni atamalar
Murat Tüzel’den Prof. Dr. İlber Ortaylı İçin Taziye Mesajı
'Bizim en büyük kalkanımız kardeşliğimizdir'
Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı
Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu
'İstiklal Marşı’nın Arapça okunması sapkınlıktır'
İflas eden Yeşil GYO’ya kayyum atandı
'Her türlü tehdide karşı hazırlıklıyız'
Ali Koç, İmam Hatip öğrencilerine iftar verdi
Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı
Bu pazar seçim olsa hangi parti ne kadar oy alır
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
'Kanal İstanbul birincil önceliğimiz değil'
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı
Cumartesi motorine ve benzine yeniden dev zam
'Kanunsuz emre uyarak silah almak suçtur'
Türkiye Enflasyonda OECD’den koptu
'Bir ayda 195 bin 576 kişi daha işsiz kaldı'
İmamoğlu’nun 5’inci X hesabına da erişim engeli
'İran füzelerini S-400 neden vurmadı?'
İBB davasında itirafçının iddiasına Davut Gül'den cevap
Yükleniyor






