SAĞLIK
SAĞLIK HaberleriLÖSEV Aile Buluşması ile Aileleri Bir Araya Geldi
Kurulduğu günden bu yana lösemi tanısı almış çocukları ve kanser hastalarını yalnız bırakmayan, bu zorlu mücadelede yanlarında olan LÖSEV - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı çalışmalarına hızla devam ediyor.
- A-
- A
- A+
Kurulduğu günden bu yana lösemi tanısı almış çocukları ve kanser hastalarını yalnız bırakmayan, bu zorlu mücadelede yanlarında olan LÖSEV - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı çalışmalarına hızla devam ediyor. LÖSEV İstanbul Anadolu İrtibat Ofisi tarafından organize edilen Aile Buluşmasında İstanbul Anadolu yakasında vakfa kayıtlı lösemili çocukların aileleri bir araya geldi.
LÖSEV İstanbul Anadolu İl Koordinatörü Ayşe Ertuğrul’un konuşmasının ardından İstanbul Anadolu Yakası Sosyal Hizmetler Koordinatörü Dilek Özdemir’in konuşması ve sosyal hizmetler ekibinin sunumu ile program başladı. Cevahir Hotel İstanbul Asia ev sahipliğinde düzenlenen buluşma, grup çalışması ile devam ederek, kanser ile olan savaşta ailelerin yalnız olmadıklarını gösterdi.
Etkinlikte söz alan LÖSEV’e kayıtlı ve iyileşmiş aileler LÖSEV’in çalışmalarından ve kendi deneyimlerinden bahsederek LÖSEV ailesine yeni katılanlara yalnız olmadıklarını hissettirdiler. Aileler bu dayanışma ruhunu hissederken çocuklar ise kendileri için özel olarak planlanan etkinlikler ile doyasıya eğlendi.
Kansere Dur Demek İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz
Toplantının sonunda, aileler ve LÖSEV yetkilileri, kanserle mücadelede moral ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı. LÖSEV, kanserle mücadele eden her bireyin yanında olmaya devam ederken, toplumun tüm kesimlerini bu mücadeleye destek olmaya davet etti.
Avrupa'dan Trump'a soğuk duş
Adriana Lima'nın ideal erkek kriteri tartışma yarattı
Kaymakamlık binasındaki silah seslerinin sebebi belli oldu!
Mahkemeden İBB davalarına CHP'liler alınmasın talebi
'AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz'
'Hukuk ve demokrasi düzelmeden ekonomi düzelmez'
'Kısa sürede yüksek kazanç vadedenlere karşı dikkatli olunmalı'
İBB davasında 5. celse başlamadan bitti
İlber Ortaylı son yolculuğuna uğurlanıyor
'İran'a karşı kazanmıyoruz, dünyaya aptal olduğumuzu gösteriyoruz'
Oscar Ödülleri sahiplerini buldu
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 11 azaldı
'Maddi sıkıntı çekiyoruz'
Kurtardığımız her bir canlının hayatı moral kaynağı
'Türkiye'yi zor günler bekliyor'
Türkiye'de şeriat isteyenler yüzde 10 çıkar mı şüpheliyim
Mine Tozlu dahil 5 kişi gözaltına alındı
DHMİ Daire Başkanı Mehmet Cemil Acar, Aksaray'da yakalandı
'Delilsiz ispat tahminden ibarettir'
'Anlama özürlü herhalde bu arkadaş'
'Bu işin altında hükümetin enkazıyla birlikte Numan Kurtulmuş kalacak'
Yaşar Kaba’nın Araştırma Kitapları Okurla Buluştu
'Ramazan, Birlik ve Kardeşliğin En Güçlü Zamanıdır'
'Ülkemizde milyonlar yoksullukla savaşıyor'
Köpek sahibi olmak, kalp hastalığına bağlı ölüm riskini azaltıyor
'Erdoğan içerideki baskıyı gizlemek için jeopolitik kozunu kullanıyor'
Manavgat Belediyesi'nde gözaltı sayısı 40’a yükseldi
HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk hakkında yeniden tutuklama kararı
3,5 milyon vatandaş faturasını ödeyemediği için kömüre mahkum oldu
Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!
Yükleniyor





