SAĞLIK
SAĞLIK HaberleriLÖSEV Aile Buluşması ile Aileleri Bir Araya Geldi
Kurulduğu günden bu yana lösemi tanısı almış çocukları ve kanser hastalarını yalnız bırakmayan, bu zorlu mücadelede yanlarında olan LÖSEV - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı çalışmalarına hızla devam ediyor.
- A-
- A
- A+
Kurulduğu günden bu yana lösemi tanısı almış çocukları ve kanser hastalarını yalnız bırakmayan, bu zorlu mücadelede yanlarında olan LÖSEV - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı çalışmalarına hızla devam ediyor. LÖSEV İstanbul Anadolu İrtibat Ofisi tarafından organize edilen Aile Buluşmasında İstanbul Anadolu yakasında vakfa kayıtlı lösemili çocukların aileleri bir araya geldi.
LÖSEV İstanbul Anadolu İl Koordinatörü Ayşe Ertuğrul’un konuşmasının ardından İstanbul Anadolu Yakası Sosyal Hizmetler Koordinatörü Dilek Özdemir’in konuşması ve sosyal hizmetler ekibinin sunumu ile program başladı. Cevahir Hotel İstanbul Asia ev sahipliğinde düzenlenen buluşma, grup çalışması ile devam ederek, kanser ile olan savaşta ailelerin yalnız olmadıklarını gösterdi.
Etkinlikte söz alan LÖSEV’e kayıtlı ve iyileşmiş aileler LÖSEV’in çalışmalarından ve kendi deneyimlerinden bahsederek LÖSEV ailesine yeni katılanlara yalnız olmadıklarını hissettirdiler. Aileler bu dayanışma ruhunu hissederken çocuklar ise kendileri için özel olarak planlanan etkinlikler ile doyasıya eğlendi.
Kansere Dur Demek İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz
Toplantının sonunda, aileler ve LÖSEV yetkilileri, kanserle mücadelede moral ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı. LÖSEV, kanserle mücadele eden her bireyin yanında olmaya devam ederken, toplumun tüm kesimlerini bu mücadeleye destek olmaya davet etti.
'Bahçeli göz göre göre Öcalan'ın postacılığını yapıyor'
İran'dan ateşkes için 3 şart
'Türkiye’de güven olmadan ekonomi düzelmez'
Emekliyi açlık sınırının altına düşürmek büyük bir insafsızlık
78 kişinin öldüğü Kartalkaya raporunda Bakanlık aklandı
Milletvekili Ramazan Kaşlı MHP'den ihraç edildi
Akaryakıta yeni zam
'Türkiye çatışmanın değil barışın tarafındadır'
İspanya'dan İsrail'e 'soykırım' resti
ABD Mahkemesinden Halkbank 'Bağımsız Denetçi' kararı
'86 milyonun vergisi TRT'ye haram zıkkım olsun'
'İsrail'e bomba' sevkiyatı yapan Repkon USA isim değiştirdi
Hiçbir ülkenin egemenliğinde, topraklarında gözümüz yok
Ergene'de 2 ton tehlikeli fıstık yakalandı
Emre Saltık, vefatının 9. yıl dönümünde anıldı
Ümraniye Belediyesi İftara Yolda Yakalananları Unutmuyor
'Canlı yayın için kanun değişikliği gerekir'
'Silivri'de verilen hukuk değil, haysiyet ve fazilet mücadelesidir'
Zorunlu eğitim yaşı öne çekiliyor
Döşemealtı Belediyesi'ne operasyon
Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon
Parti numarası olmayan gıda ürünü satılamayacak
Bir meslek grubuna daha yeşil pasaport talebi
Mustafa Berat Kasımoğlu görevden uzaklaştırıldı
Hazine iki ihaleyle 45,6 milyar lira borçlandı
'Türk sermayesiyle üretilen bombalar İsrail'e gidiyor'
Petrol fiyatı 119 dolardan 84 dolara çakıldı
'Israrla Kürtlere akıl vermeye çalışanlar var'
Kuyumcukent'te 20 milyon liralık soygun!
'Hakimler, savcılar, polis aynı anda koordine ediliyor'
Yükleniyor






