SİYASET
SİYASET HaberleriMakam kavgasına, koltuk ve ikbal kaygısına tevessül etmedik
Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Erdoğan, “Makam kavgasına, koltuk ve ikbal kaygısına tevessül etmeden tüm kongrelerimizde dayanışmayı yücelttik, kardeşliğimizi pekiştirdik” dedi.
- A-
- A
- A+
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 81 ilde tamamlanan kongre süreçleriyle ilgili değerlendirmede bulundu. Erdoğan, kongrelerin birlik ve beraberlik ruhu içinde gerçekleştirildiğini vurgulayarak, “Makam kavgasına, koltuk ve ikbal kaygısına tevessül etmeden tüm kongrelerimizde dayanışmayı yücelttik, kardeşliğimizi pekiştirdik” ifadelerini kullandı.
AK Parti, İstanbul’da yapılan son kongre ile il kongrelerini tamamladı ve 23 Şubat’ta gerçekleştirilmesi planlanan Büyük Kongre’ye hazırlıklarını hızlandırdı.
Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:
"Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım…
İstanbul’la birlikte 81’inci il kongremizi gerçekleştirerek bu süreci nihayete erdirdik.
Şimdi inşallah 23 Şubat’ta yapacağımız Büyük Kongremize hazırlanacağız.
İl, ilçe ve belde kongrelerimize Kabine üyelerimiz, genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz, MKYK üyelerimiz iştirak ettiler.
Biz de 29 il kongremize bizzat katılarak teşkilatlarımızla kucaklaştık, milletimizle hasret giderdik, teşkilat olarak ahdimizi ve kavlimizi yeniledik.
Şunu büyük bir memnuniyetle söylemek isterim:
Kongrelerimiz AK Parti’ye yakışır bir şekilde gerçekleşmiş, hareketimiz bu zorlu maratondan hamdolsun güçlenerek çıkmıştır.
Makam kavgasına, koltuk ve ikbal kaygısına tevessül etmeden tüm kongrelerimizde dayanışmayı yücelttik, kardeşliğimizi pekiştirdik.
Kongre sürecimizin başından itibaren gece gündüz demeden koşturan her kademedeki tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.
Yüce Allah hepinizden razı olsun diyorum.
Göreve yeni başlayan kardeşlerimize başarılar diliyor, bayrağı devreden kardeşlerime hizmetleri için teşekkür ediyorum.
Ahirete irtihal etmiş dostlarımıza, büyüklerimize ve kardeşlerimize Rabb’imden rahmet niyaz ediyorum.
Durmak yok, yola devam…"
135 milyar dolarlık altın rezervi satılacak
'Enflasyonda düşüş başka bahara kaldı'
Gününüzü ekranda değil, doğada geçirin
Siyonist emperyalist şebekesi mukaddes günlerimizi zindana çevirdi
Yenikapı’daki Nevruz kutlamalarına soruşturma
Zübeyde Hanım ilk kez tiyatro sahnesine taşınıyor
Enflasyonun düşeceğini bekleyenlerin oranı 4,7 puan geriledi
Natasa Theodoridou Harbiye Açıkhava Sahnesinde
Motorin 80 lira sınırını aştı
'Çamaşır Sepeti' filmi seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor
'İran'ı doğrudan vurmaya hazırız'
'Andımız'ın okunmasını isteyen veliye 'terör propagandası' suçlaması
Benzin ve motorine yine dev zam
'Tanıklar duruşmada dinlensin'
Fişekhane’de boy gösteren 06 plakaları yakalandı
Kapalıçarşı'da altın satışları durdu
ABD girmeyeceğine söz verdiği bataklığa battı
Murat Ertürk'ün TSK'dan ihraç edilme kararı iptal edildi
Türkiye gıda enflasyonunda dünya 3'üncüsü
Bedelli askerlik ücreti ve ÖTV oranları yükseliyor
Haribo, Rekabet Kurumu’nun radarına girdi
'Keyfi kısıtlamalar yargılamaya duyulan güveni sarsıyor'
Ankara’da 'bayat ekmek' 6 liraya satılıyor!
Gazeteci İsmail Arı yine tutuklandı
Tağşiş listesine at ve eşek eti skandalı
Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Yükleniyor






