Tarih: 05.12.2021 19:07

Maxtone 40 yıldır işitme cihazı satıyor

Facebook Twitter Linked-in

Star Tv E. Haber Müdürü Dursun Boran’a, yerli ithal cihazlar hakkında bilgi veren Oray, şarj edilen, Bluetooth lu cihazlar ile dünyada kullanılan en son model işitme cihazlarını Türkiye ye getirip, insanların rahat duyması için, satıyoruz diyor.

Artan dolar, Euro kurları işitme cihazı ithal eden firmalarıda endişelendirmiş. Bünyesinde çok sayıda odyometrist çalışan firma, her ay yüzlerce sigortalıyı işitme cihazı sahibi yapıyor.

Maxtone İşitme Merkezi Hakkında

Maxtone İşitme Merkezleri’nin temeli, yaklaşık 40 yıl önce kurulan Ankara İşitme ve Konuşma Merkezi’ne dayanmaktadır. 2005 yılında Meders Medikal bünyesine dahil olan bu deneyim, 2009 yılında Maxtone İşitme Merkezi konsepti olarak yoluna devam etmiş ve Türkiye’nin dört bir yanına yayılmıştır.

İşitme alanındaki son teknolojileri üstün hizmet kalitesi ile sağlayan kurumsal işitme merkezi zinciri Maxtone, 2012 yılında alanında dünya devi İtalyan Amplifon ile ortak olmuştur. Dünyanın tüm kıtalarında, 29 ülkede şubesi ve 16.000’den fazla çalışanı bulunan Amplifon le ortaklık, Milano Borsasında Star segmentine kayıtlı olarak işlem gören Amplifon Group için daha önce adım atmadığı bir coğrafyaya girmesi ve Türkiye’nin bu alanda büyük potansiyel vadeden bir ekonomi olması açısından önem taşımaktadır.

Maxtone İşitme Merkezi'nin öncelikli amacı, işitme sorunlarının uzmanlıkla ve doğru teknolojilerle kolayca çözülebilecek sorunlar olduğu gerçeğinden hareketle işitme sorunu yaşayanların sorunlarını çözerek yaşamlarını kaliteli hale getirebilmektir.

Ankara, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Manisa, Muğla illerinde toplam 30 şubesi ile hizmet veren Maxtone İşitme Merkezleri büyüyerek Türkiye sağlık sektörü ve istihdamına katkıda bulunmaya devam etmektedir.

Resimde Odyometrist Hilal Yıldırım, bir hastanın kulak işitme testini yaparken görülüyor. Resaund marka Danimarka malı cihazlar 7 bin TL 20 bin TL arasında satılıyor. Foksiyonlarına göre fiatlar değişiyor. Firma sahibi Oray işitme cihazı ithal eden firmalar derneği başkanlığını yapıyor.

Firmanın İstanbul bölge satış müdürü İhsan Çakır, muayeneleri parsız yaptıklarını anlatıyor. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3