Tarih: 26.10.2024 17:40

Play Stüdyoları yanı başınızda

Facebook Twitter Linked-in

Kendi gücünüzün farkına varma ve hayalini kurduğunuz spor salonuna başlamanın tam zamanı. Üstelik vaktim yok çok uzak gibi mazeretler de geçersiz. İstanbul'da yaşıyorsanız bir yere gitmek hayli zaman alan bir süreç olduğundan kendimize en yakın salonu tercih etmek avantajlı, işte her ilçede en merkezi yerlere konumlanmış Play Stüdyoları yanı başınızda.

İstanbul'da birçok ilçede kadınlara yönelik, spor salonu deneyimini yeniden tanımlayan yenilikçi bir spor merkezi Play Stüdyoları yanı başınızda. Play Stüdyo, kadınlara yönelik sunduğu farklı branşlardaki grup dersleri ve aktiviteleri ile spor salonu deneyiminde yeni bir kapı açıyor. Tüm çalışanları kadın olan Play Stüdyo, güvenli bir alan sunarak, spor yapmalarına imkân tanıyor.

Play Stüdyo’da pilates, zumba, spinning, cross-fit, yoga ve kick-boks gibi altı farklı branşta dersler veriliyor. En çok ilgi gören branşların başında zumba ve pilates geliyor. Play Stüdyo, alanında uzman kişiler tarafından hazırlanan ders programları ile pilates antrenörlüğü eğitimleri de  veriliyor.  

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3