MAGAZİN
MAGAZİN HaberleriSeda Bakan kırmızı süper minisiyle olay oldu
Esas Oğlan dizisindeki ateşli sahneleriyle son dönemde adından söz ettiren oyuncu Seda Bakan bir davette kırmızı süper mini seçimi yaptı. Seda Bakan'ın tarzı sosyal medyada gündem oldu.
- A-
- A
- A+
Esas Oğlan dizisinde Hadise'nin ateşli sahnelerinden sonra Seda Bakan'ın da iddialı sahneleri dikkat çekmişti. Şükrü Özyıldız ve Seda Bakan'ın yatak sahneleri çok konuşulmuştu.
Doğum yaptıktan sonra hızla kilo veren ve mesleğine geri dönerek adından söz ettiren Seda Bakan tarzıyla da konuşuluyor. Yeni projeleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu hem oyunculuğu hem de giyim tarzıyla beğeni toplarken son olarak bir paylaşım yaptı.
Bir markanın davetine katılan Seda Bakan kırmızı göğüs dekolteli ve mini bir elbise giydi.

İddialı seçimiyle takipçilerini ikiye bölen oyuncuya yorum yağdı. Kimi Seda Bakan'ı çok beğenirken kimi ise bu tarzı oyuncuya yakıştırmadı.

"Akşam 7.00’den sonra bir şey yemiyorum" diyen Seda Bakan doğumdan sonra diyetisyen desteğiyle hızla kilo vermişti.
HADİSE İLE KÜSTÜ MÜ?
Hadise ve Seda Bakan'ın aynı dizide yer almalarının ardından aralarının açıldığı iddia edilmişti. İddiaya neden olan olay ise ünlü oyuncunun bir paylaşımı beğenmesi... Seda Bakan iddialar sonrası “Bazen seri beğeniye bağlıyorum. Tanıdıklarıma beğeni atarken onu da kenarda yanlışlıkla beğenmiş de olabilirim. Belki kızım Leyla’nın eline gelmiş olabilir. İnsanlar yorumlarımın altındaki yorumlarımı ciddiye alsınlar, beğenilere çok takılmasınlar. Hadise’yi çok seviyorum, kalbine ve samimiyetini inanıyorum” dedi.
İran'dan ateşkes için 3 şart
'Türkiye’de güven olmadan ekonomi düzelmez'
Emekliyi açlık sınırının altına düşürmek büyük bir insafsızlık
78 kişinin öldüğü Kartalkaya raporunda Bakanlık aklandı
Milletvekili Ramazan Kaşlı MHP'den ihraç edildi
Akaryakıta yeni zam
'Türkiye çatışmanın değil barışın tarafındadır'
İspanya'dan İsrail'e 'soykırım' resti
ABD Mahkemesinden Halkbank 'Bağımsız Denetçi' kararı
'86 milyonun vergisi TRT'ye haram zıkkım olsun'
'İsrail'e bomba' sevkiyatı yapan Repkon USA isim değiştirdi
Hiçbir ülkenin egemenliğinde, topraklarında gözümüz yok
Ergene'de 2 ton tehlikeli fıstık yakalandı
Emre Saltık, vefatının 9. yıl dönümünde anıldı
Ümraniye Belediyesi İftara Yolda Yakalananları Unutmuyor
'Canlı yayın için kanun değişikliği gerekir'
'Silivri'de verilen hukuk değil, haysiyet ve fazilet mücadelesidir'
Zorunlu eğitim yaşı öne çekiliyor
Döşemealtı Belediyesi'ne operasyon
Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon
Parti numarası olmayan gıda ürünü satılamayacak
Bir meslek grubuna daha yeşil pasaport talebi
Mustafa Berat Kasımoğlu görevden uzaklaştırıldı
Hazine iki ihaleyle 45,6 milyar lira borçlandı
'Türk sermayesiyle üretilen bombalar İsrail'e gidiyor'
Petrol fiyatı 119 dolardan 84 dolara çakıldı
'Israrla Kürtlere akıl vermeye çalışanlar var'
Kuyumcukent'te 20 milyon liralık soygun!
'Hakimler, savcılar, polis aynı anda koordine ediliyor'
İBB davasında çekilen görüntülere soruşturma
Yükleniyor





