EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriSütçü Yusuf Çiftliği konkordato ilan etti
Küresel ekonomik kriz çok sayıda şirketin iflas bayrağını çekmesine neden olurken halkaya son eklenen firma ise merkezi İstanbul'da bulunan Sütçü Yusuf Çiftliği oldu.
- A-
- A
- A+
Küresel ekonomik krizle mücadele eden süt ürünleri devi konkordato talep etti. Merkezi İstanbul'da bulunan Sütçü Yusuf Çiftliği'nin ekonomik zorluklar nedeniyle konkordato talep etti.
3 AYLIK GEÇİCİ MÜHLET KARARI
Şirket hakkında mahkeme 3 aylık geçici mühlet kararı alırken, firmanın ürettiği ve birçok market zincirinde satılan ürünlerin ise son günlerde satıştan kaldırıldığı gelen bilgiler arasında.
Ekonomim'de yer alan habere göre; Türkiye'de görülen yüksek enflasyon ve ekonomik istikrarsızlık, çok sayıda işletmenin peş peşe kepenk kapatmasına neden oluyor. Yüksek faizler nedeniyle mali darboğaza giren şirketlerin arasına eklenen Sütçü Yusuf Çiftliği, 100 milyon liranın üzerinde değer biçilen markası için konkordato talebinde bulundu.
İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, konkordato başvurusunu inceleyerek firma hakkında 3 aylık geçici mühlet kararı alırken, şirketin ürettiği çok sayıda et ve süt ürününün son günlerde market zincirlerinde satılmamaya başladığı öğrenildi.
ŞUBELERİNİ TEK TEK KAPATACAK
Kemerburgaz ve Başakşehir'de kendi satış mağazaları bulunan firmanın, zincir marketlerdeki ürün satışının durdurulmasının yanı sıra bu şubelerini de kapatabileceği öğrenildi. Verilen tedbir kararı ile birlikte, şirket faaliyetlerinin denetimi için de üç kişilik geçici konkordato komiser heyeti ataması yapıldı.
Avrupa'dan Trump'a soğuk duş
Adriana Lima'nın ideal erkek kriteri tartışma yarattı
Kaymakamlık binasındaki silah seslerinin sebebi belli oldu!
Mahkemeden İBB davalarına CHP'liler alınmasın talebi
'AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz'
'Hukuk ve demokrasi düzelmeden ekonomi düzelmez'
'Kısa sürede yüksek kazanç vadedenlere karşı dikkatli olunmalı'
İBB davasında 5. celse başlamadan bitti
İlber Ortaylı son yolculuğuna uğurlanıyor
'İran'a karşı kazanmıyoruz, dünyaya aptal olduğumuzu gösteriyoruz'
Oscar Ödülleri sahiplerini buldu
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 11 azaldı
'Maddi sıkıntı çekiyoruz'
Kurtardığımız her bir canlının hayatı moral kaynağı
'Türkiye'yi zor günler bekliyor'
Türkiye'de şeriat isteyenler yüzde 10 çıkar mı şüpheliyim
Mine Tozlu dahil 5 kişi gözaltına alındı
DHMİ Daire Başkanı Mehmet Cemil Acar, Aksaray'da yakalandı
'Delilsiz ispat tahminden ibarettir'
'Anlama özürlü herhalde bu arkadaş'
'Bu işin altında hükümetin enkazıyla birlikte Numan Kurtulmuş kalacak'
Yaşar Kaba’nın Araştırma Kitapları Okurla Buluştu
'Ramazan, Birlik ve Kardeşliğin En Güçlü Zamanıdır'
'Ülkemizde milyonlar yoksullukla savaşıyor'
Köpek sahibi olmak, kalp hastalığına bağlı ölüm riskini azaltıyor
'Erdoğan içerideki baskıyı gizlemek için jeopolitik kozunu kullanıyor'
Manavgat Belediyesi'nde gözaltı sayısı 40’a yükseldi
HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk hakkında yeniden tutuklama kararı
3,5 milyon vatandaş faturasını ödeyemediği için kömüre mahkum oldu
Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!
Yükleniyor





