Tarih: 17.04.2022 14:52

The Food Lounge de kahvaltı saati

Facebook Twitter Linked-in

Pazar günleri kahvaltı için önceden rezervasyon yaptıranlar, hem iş hem aşk görüşmeleri için The Food Lounge de buluşuyorlar. Sınırsız internet, parasız otoparkı olan mekan dünya mutfağı ile tanınıyor.

İÇKİ DE VAR SIKMA MEYVE SULARIDA

Akbatı AVM de ki mekanda nakit, kredi kartı, yemek kartları kabul ediliyor. AVM çalışanlarıda mekanın her gün kahvaltı,öğlen yemeği müşterisi. Türk kahvesi 22 TL (1,5 Euro) Serpme kahvaltı 175 TL ( 12 Euro) Yerli şarap şişesi 310, kadehi 75 TL. İthal şarap şişesi 400 TL, kadehi 95 TL.

DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİNİN ADRESİ

Star TV E. Haber Müdürü Dursun Boran’ ın haberine göre, Mekan hemen hergün bir doğum günü partisine, bir evlilik, yeni arkadaşlık tekliflerine şahitlik ediyor. Senaristler, iş adamları, hukukçular, gazeteciler, mankenler mekanın müşterileri arasında.

ALKENT 2000 SAKİNLERİ THE FOOD LOUNGE AKIN EDİYOR.

Çok sayıda zengin, sosyete, iş adamlarının oturduğu B.Çekmece Alkent 2000 Mahallesi sakinleri de mekanın daimi müşterileri. Kendi sosyal tesisleri yerine mekanda buluşan, Alkent sakinleri değişik partiler ile bir araya geliyorlar.

Alkent ile arası 8 km 10 dakika olan mekana yurt dışından hafta sonu hem alış verişe hem kahvaltıya gelip Pazar dönenler var.

0212 8017474 den yurt içinden yurt dışından rezervasyon yaptırabilirsiniz. Mekanın pizzaları, salataları, burger çeşitleri, diyet yemekleri, tatlıları sıra dışı servis ile sunuluyor. Mekanın müdürü Erhan Koşer, 200 kişilik mekanda 08-24.00 arası hizmet verdiklerini anlatıyor.

Soul Entertainment Group spor salonunun yabancı müşterileride mekanın müşterileri arasında

Resimde, The Food Lounge mekan içten ve dıştan görülüyor. Mekanın slow müzikleride ruhu dinlendiriyor. Özel anlarda çiftlerin masalarına kokulu güzel mumlar ile renk katılıyor. Romantik hava yaratılıyor.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3