EĞİTİM
EĞİTİM HaberleriTürk Eğitim Vakfı Yeni Yönetim Kadrosunu Belirledi
2022 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş , Mütevelliler Heyeti Üyeleri tarafından yeniden başkan seçildi.
- A-
- A
- A+
Türkiye'nin en ekonomik ekonomik dönemlerinden Türk Eğitim Vakfı'nda (TEV) üç yılda bir gerçekleşen Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimi , 19 Mart 2025 tarihinde yapıldı. 2022 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş , Mütevelliler Heyeti Üyeleri tarafından yeniden başkan seçildi.
Yeni dönem Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevine A. Fatma Dilek Mutuş getirildi. Yönetim Kurulu'nda Prof. Dr. Arda Deniz Yalçınkaya, Bengü Balkır Mısırlıoğlu, B. Fırat Tekin , Doç. Dr. Özgür Bolat yer alırken Yasemin Yakalı Muhasip Üye seçildi. Denetim Kurulu'nda ise Kemal Uzun , Levent Yıldırım ve Neslihan Türkkân İyigün , Türk Eğitim Vakfı'nın yeni izolasyonları devam edecek.
Vakfın Mütevelliler Heyeti'nin yapılanmasında da değişiklikler yaşandı. Başkan Vekilliği görevine Kaya Şener seçilirken, Mütevelliler Heyeti Başkanlığı görevini Ömer Koç sürdürmeye devam edecek.
TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Gençliğimizin yaşayacağına dokunacağız, umut ve imkan sunacağımız bir dönemde daha başındayız. Vakfımızın fedakarlığına sahip olmaya, eğitimle güçlenen bir gelecek için var gücümüzle sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
TEV Genel Müdürü Banu Taşkın yönetiminde yürütülen çalışmalarda, eğitimde fırsat eşitliği sağlama bütçesiyle her geçen gün daha geniş bir etki alanına ulaşırken; farklı disiplinlerden gelen yeni yönetim kadrosunun katkılarıyla vakfın vizyoner projeleri daha da güç kazanacaktır.
Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Gazetecilik faaliyeti, birilerinin hoşuna gitmedi diye suç olmaz!
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde gözaltı sayısı 10'a yükseldi
'400 bin şehit veririz ama İsrail yok olur'
İmamoğlu tutuklanınca Sazlıdere bir yılda betondere oldu
Mehmet Şimşek memleketinde yuhalandı
Katar'da helikopter düştü 3 şehidimiz var
Konut piyasasının gözdesi Dubai'de satışlar çakıldı
Fatih'te iki bina çöktü
'İktidardaki küçük bir azınlık millete, Cumhuriyete savaş açmış durumda'
Bu bayram öncekilere göre daha kötü
Bayramda yola çıkmak lüks oldu
Hürmüz Boğazı kapandı, Trump faturayı NATO’ya kesti!
İran'dan 4000 Km ötedeki İngiltere üssüne füze saldırısı
Müşteri bulamayan taksiler duraklara çekildi
Ayva artık lüks oldu, fiyatlar rekor kırdı
Diyarbakır'da tarım arazilerini su bastı
KudoKudo, Yoluna KUKiDU Olarak Devam Ediyor
Umreciler Havalimanında birbirine girdi!
Motorin 80 liraya dayanacak
İran, İsrail'in F-16'sını vurdu
İran savaşı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek?
Tarikatçılara Atatürk tepkisi gösteren Teğmen göreve dönüyor
Eren Holding, Çorlu'daki dev fabrikasını kapattı
Mehmet Cemil Acar’ın gizli serveti de ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan davasından MHP’li yönetici çıktı
Yükleniyor






