Tarih: 01.02.2024 20:16

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin adresi

Facebook Twitter Linked-in

Gastronomi Turizm Medya Tanıtım Derneği Başkanı Ufuk Güngör’ün düzenlediği tadım etkinliğine İstanbul Gazeteciler Federasyonu Başkanı Adil Koçalan, Ordu Basın Kuruluşları Derneği Başkanı Sefai Özyurt, Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği Başkanı Ufuk Bulut ve Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz ile gazeteciler, Talip Bayram, Osman İslam, Murat Marap ve Raif Çevirme, Kartal Cevizli’de bulunan Şafak Döner’i ziyaret ederek lezzetli yemeklerin tadına baktı.


1987 yılından beri damaklarda unutulmaz izler bırakan Şafak Döner, Türk mutfağının en seçkin lezzetlerini size sunuyor. Geleneksel Türk mutfağının baş tacı olan döner, lahmacun, pide, beyti, kebap gibi enfes lezzetler, Şafak Döner'in ustaları tarafından değişmeyen lezzetleriyle hazırlanıyor. Her lokmada tazelik ve lezzetin zirvesine ulaşan bu enfes yemekler, damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. 


Şafak Döner, sadece lezzetiyle değil, aynı zamanda kaliteli hizmet anlayışıyla da müşterilerine ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor. Misafirperverliği ve titizliği ilke edinen bir ekip ile, her detayı düşünerek konuklarına keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunuyor. Ayrıca özenle tasarlananın alanıyla çeşitli organizasyonlara da kapılarını açıyor. 


Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini, 1987'den beri değişmeyen bir kaliteyle denemek istiyorsanız, Şafak Döner'i tercih edebilirsiniz

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3