SİYASET
SİYASET HaberleriTürkiye'nin dört bir yanında kayyumlara karşıyız
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Esenyurt CHP İlçe Başkanlığı önünde CHP’li belediye meclis üyelerinin Esenyurt Belediyesi’ne alınmamasıyla ilgili açıklama yaptı.
- A-
- A
- A+
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı’nda; “Barikatı aşarak CHP İlçe binasına girdik. Bugün saat 17.00’de burada bir ‘Demokrasi Nöbeti’ gerçekleştireceğiz. 19.00’a kadar burada olacağız. Yarın sabah da bir grup milletvekilimiz Esenyurt Belediyesi’nin önünde olacak. Türkiye'nin dört bir yanında kayyumlara karşıyız” açıklamasını yaptı.
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Esenyurt CHP İlçe Başkanlığı önünde CHP’li belediye meclis üyelerinin Esenyurt Belediyesi’ne alınmamasıyla ilgili açıklama yaptı. Çelik, şunları söyledi:
"Barikatı aşarak CHP İlçe binasına girdik. Bugün saat 17.00'de burada bir Demokrasi Nöbeti gerçekleştireceğiz. 19.00'a kadar burada olacağız. Yarın sabah da bir grup milletvekilimiz Esenyurt Belediyesi'nin önünde olacaklar, Esenyurt Belediyesi'ne girecekler. Çünkü Esenyurt halkı belediye meclis üyelerimizi seçmiştir. Belediye Meclis üyelerinin denetleme görevi vardır. Belediye Meclis üyelerinin bina içerisine girmesini engellemek suçtur. Zaten Esenyurt'ta seçmen iradesine bir darbe yapılmıştır. Her iki Esenyurtludan birinin oyunu alan Prof. Dr. Ahmet Özer tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Buraya bir kayyum atanmıştır. Bu demokrasiye bir darbedir çünkü iddia edilen konular dayanaksızdır. Ayrıca dokunulmazlığı olan milletvekillerinin binaya alınmaması bir suçtur. Bu konularda savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz. Abluka altına alınarak binaya girişimiz engellenmeye çalışılmıştır.
"Türkiye'nin dört bir yanında kayyumlara karşıyız"
Mücadelemizi sürdürüyoruz. Esenyurt'taki kayyumun dışında bugün Türkiye uyandığında Mardin' de de Batman'da da Halfeti'de de bir kayyum atandığı haberiyle uyandı. Türkiye'nin dört bir yanında kayyumlara karşı olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz."
Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Gazetecilik faaliyeti, birilerinin hoşuna gitmedi diye suç olmaz!
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde gözaltı sayısı 10'a yükseldi
'400 bin şehit veririz ama İsrail yok olur'
İmamoğlu tutuklanınca Sazlıdere bir yılda betondere oldu
Mehmet Şimşek memleketinde yuhalandı
Katar'da helikopter düştü 3 şehidimiz var
Konut piyasasının gözdesi Dubai'de satışlar çakıldı
Fatih'te iki bina çöktü
'İktidardaki küçük bir azınlık millete, Cumhuriyete savaş açmış durumda'
Bu bayram öncekilere göre daha kötü
Bayramda yola çıkmak lüks oldu
Hürmüz Boğazı kapandı, Trump faturayı NATO’ya kesti!
İran'dan 4000 Km ötedeki İngiltere üssüne füze saldırısı
Müşteri bulamayan taksiler duraklara çekildi
Ayva artık lüks oldu, fiyatlar rekor kırdı
Diyarbakır'da tarım arazilerini su bastı
KudoKudo, Yoluna KUKiDU Olarak Devam Ediyor
Umreciler Havalimanında birbirine girdi!
Motorin 80 liraya dayanacak
İran, İsrail'in F-16'sını vurdu
İran savaşı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek?
Tarikatçılara Atatürk tepkisi gösteren Teğmen göreve dönüyor
Eren Holding, Çorlu'daki dev fabrikasını kapattı
Mehmet Cemil Acar’ın gizli serveti de ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan davasından MHP’li yönetici çıktı
Yükleniyor






