TURİZM
TURİZM HaberleriTÜRSAB, seyahat acentaları 2024 sezonunu değerlendirdi
TÜRSAB Boğaziçi BTK'nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği etkinlikte seyahat acentaları, 2024 sezonunu değerlendirdi ve 2025 turizm beklentilerini ele aldı. Etkinliğe TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.
- A-
- A
- A+
TÜRSAB Boğaziçi BTK’nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği sezon değerlendirme etkinliğinde 2024 yaz sezonu ve 2025 turizm beklentileri ele alındı.

Sezon Değerlendirmesi ve 2025 Beklentileri
19 Eylül 2024 tarihinde, TÜRSAB Boğaziçi BTK Yönetimi tarafından düzenlenen Seyahat Acentaları Sezon Değerlendirmesi etkinliği TZL SUITES Otel’in katkılarıyla gerçekleşti. TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, İsviçre Turizm Ofisi Direktörü Federico Sommarugo, seyahat acentaları ve basın dünyasından temsilcilerin katıldığı etkinlikte, 2024 yaz sezonu değerlendirilirken, 2025 turizm sezonu için beklentiler masaya yatırıldı.

Ev Sahiplerinden Katılımcılara Teşekkür
Etkinliğe, TÜRSAB Boğaziçi BTK Başkanı Dr. Yüksel Türemez ve TZL SUITES Otel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Tüzel ev sahipliği yaptı. Katılımcılar, sektördeki gelişmeleri, zorlukları ve gelecekteki fırsatları değerlendirerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Pek çok gazetecininde bulunduğu davette, Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Hikmet Aydoğan da konuklar arasında yerini aldı.

Etkinlikten Memnuniyet
Katılımcılar, etkinliğin verimli geçtiğini ve sezon değerlendirmelerinden memnun kaldıklarını dile getirdi. Bu değerlendirmeler, gelecek sezon için turizm sektöründe yol haritasının belirlenmesine katkı sağlayacak.


Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı
Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu
'İstiklal Marşı’nın Arapça okunması sapkınlıktır'
İflas eden Yeşil GYO’ya kayyum atandı
'Her türlü tehdide karşı hazırlıklıyız'
Ali Koç, İmam Hatip öğrencilerine iftar verdi
Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı
Bu pazar seçim olsa hangi parti ne kadar oy alır
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
'Kanal İstanbul birincil önceliğimiz değil'
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı
Cumartesi motorine ve benzine yeniden dev zam
'Kanunsuz emre uyarak silah almak suçtur'
Türkiye Enflasyonda OECD’den koptu
'Bir ayda 195 bin 576 kişi daha işsiz kaldı'
İmamoğlu’nun 5’inci X hesabına da erişim engeli
'İran füzelerini S-400 neden vurmadı?'
İBB davasında itirafçının iddiasına Davut Gül'den cevap
Okul müdürü, mesajını beğenmeyen öğretmenleri resmî yazıyla uyardı!
İstanbul’da sahte belge şebekesine darbe
'Türkiye bir hukuk devleti' dedirten olay...
Türkiye'nin dış borcu son 10 yılın zirvesinde
Karayollarında vatandaşın cebinden 850 milyar lira çıktı
Milli parklar şirketlerin rant alanı oluyor
'Bahçeli göz göre göre Öcalan'ın postacılığını yapıyor'
İran'dan ateşkes için 3 şart
'Türkiye’de güven olmadan ekonomi düzelmez'
Emekliyi açlık sınırının altına düşürmek büyük bir insafsızlık
78 kişinin öldüğü Kartalkaya raporunda Bakanlık aklandı
Milletvekili Ramazan Kaşlı MHP'den ihraç edildi
Yükleniyor






