BELEDİYE
BELEDİYE HaberleriÜmraniye Halkbank Ortaokulu Kütüphanesi açıldı
Ümraniye Belediyesi ve Halkbank iş birliğiyle yapılan 200 kişilik oturma kapasiteli Ümraniye Halkbank Ortaokulu Kütüphanesi açıldı.
- A-
- A
- A+
Ümraniye Belediyesi ve Halkbank işbirliğiyle ilçeye kazandırılan Halkbank Ortaokulu Kütüphanesi, 200 kişilik oturma kapasitesi, 8 adet bilgisayar ve 13.000 kitaptan oluşan zengin koleksiyonuyla öğrencilere kaliteli bir ders çalışma ortamı sunuyor. Kütüphane, hafta içi 08.30-16.00 saatleri arasında okul öğrencilerine, 16.00-22.00 saatleri arasında ise ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine hizmet veriyor. Hafta sonları ise sabah 08.30’dan akşam 22.00’ye kadar ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri kütüphaneden faydalanabiliyor.

Randevu sistemiyle çalışan kütüphane, her gün saat 18.00’da çay, kahve, çorba, sıcak çikolata ve kurabiye ikramlarıyla öğrencilere keyifli molalar sunuyor. Ücretsiz internet erişimi, kütüphaneye ait bilgisayarlar ve zengin dijital kaynaklarla öğrenciler ders çalışırken araştırmalarını da kolaylıkla yapabiliyor. Ayrıca 15 gün süreyle ödünç alınan kitaplar sayesinde bilgiye erişim de kolaylaşıyor.
Ümraniye Halkbank Ortaokulu Kütüphanesi, sunduğu imkânlarla Ümraniye’de öğrencilerin eğitimine katkı sağlayan ve sosyal yaşamlarını zenginleştiren önemli bir merkez olarak öne çıkıyor.
'Netanyahu terörü bölgesel ve küresel barışı tehdit ediyor'
NATO, ABD olmadan kağıttan kaplan
Emekliler zam talebiyle sokağa indi
Tom Barrack'tan yine skandal sözler
'Dikkat edin sırada Türkiye var'
'Muhalefetin gerçek oyu anketlere yansımıyor'
Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'rüşvet' iddiasına yanıt
Tavuk etine üst üste zam
SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayandı
Takipteki alacaklar 660 milyar liraya dayandı
'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'
'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı
Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi
'Türkiye Ada'nın tamamının garantörüdür'
İstanbul’da 27 CHP’li başkanın 12’si görevden uzaklaştırıldı
Türkiye kira artışında dünya lideri
'Kazanan ithalatçı, kaybeden çiftçi olur'
'İmamoğlu 1 yıldır hapiste, Avrupa buna sessiz kalmamalı'
MGK’da 3 başkanlık kuruldu
İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı
'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'
Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti
Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi
İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi
'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'
Vatandaş ekonomiden umutsuz
Yükleniyor






