GÜNCEL
GÜNCEL HaberleriUyuşturucu baronu evinin kapısına Cumhurbaşkanlığı forsu asmış
“Hayalet” lakabıyla bilinen uyuşturucu baronu Orhan Ünğan'ın Belçika'da el konulan villalarının kapısına “Cumhurbaşkanlığı forsu” taktığı ortaya çıktı.
- A-
- A
- A+
“Hayalet” lakabıyla bilinen uyuşturucu baronu Orhan Ünğan'ın Belçika'da el konulan villalarının kapısına “Cumhurbaşkanlığı forsu” taktığı ortaya çıktı.
Gazete Duvar’dan Can Bursalı’nn haberine göre, Ünğan'ın el konulan villalarının 1 yıl önce Google Maps'teki uydu görüntülerinde, bahçe kapısında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı forsunun asılı olduğu görülüyor.
Villalara el konulmasının ardından Siaz adlı bir Youtube kanalında yayınlanan bir videoda ise, forsun bahçe kapısından söküldüğü ve yere atıldığı kameraya yansıyor.
Villalarının bahçe kapısında Cumhurbaşkanlığı forsu kullanan Ünğan, Milli İstihbarat Teşkilatı'yla (MİT) ilişkili olduğunu iddia ediyordu. Geçmişte sık sık devletle ilişkili olduğunu iddia eden Ünğan'ın, Hollanda ve Belçika güvenlik güçleri tarafından içeriği tespit edilen kripto iletişim uygulaması SkyECC'de yaptığı konuşmalarda da, MİT ilişkili olduğuna yönelik konuşmaları dikkat çekiyor.
7 Aralık 2020'de SkyECC üzerinden uyuşturucu taciri olduğu belirtilen İ.Y. adlı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyla konuşan Ünğan, MİT'in Doğu Anadolu'da bulunan bir bölge başkanıyla arasının iyi olduğunu ileri sürüyor. Ünğan ayrıca, İ.Y. ile yazışmalarında, istihbaratçı bir ekibin varlığından söz ediyor ve İ.Y.'nin husumetli olduğu bir kişinin infazı için 1 milyon Euro para talep edildiğini söylüyor.
'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'
Vatandaş ekonomiden umutsuz
'İddianame ortadayken başkanlarımız hala neden tutuklu?'
Motorine 5.70 TL zam geliyor
Elektrik ve doğal gaza zammını değerlendireceğiz
İhracat miktarında düşüş
'Belgeler sahte, üzerime kayıtlı 4 taşınmaz var'
Kemal Memişoğlu iftara askeri helikopterle indi
'İsrail bölgeyi felakete sürüklüyor'
'Hiç kimseyle düşmanlık istemiyoruz'
'12 tapu var, hepsi Akın Gürlek’in; sahte desene'
'Fransa Hürmüz Boğazı operasyonlarına asla katılmayacak'
Etiket ve kasa fiyatlarını karşılaştırın
'7 ay yattım 7 yıl daha yatarım kimseye iftira atmam'
'Bu savaşı İsrail'in baskısı nedeniyle başlattık'
'Bu iftiralar karşısında yasal süreçleri derhal başlatıyorum'
Akın Gürlek'in mal varlığının toplam değeri 452 milyon lira
İran’da savaş gölgesinde asgari ücrete yüzde 60 zam
AYM’den Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle kadro ihdasına iptal
Anayasa Mahkemesi’nden seyyanen zam kararı
'Hürmüz Boğazı Amerikayı bitirmek üzere'
Emniyet amiri Birson Ergene canına kıydı
Fatih Camii’nde Kadir Gecesi’nde Mescid-i Aksa protestosu
Dünya Tiyatro Günü Üsküdar’da Etkinliklerle Kutlanacak
Gastrofill’den Boğaz’da Geleneksel İftar Buluşması
Avrupa'dan Trump'a soğuk duş
Adriana Lima'nın ideal erkek kriteri tartışma yarattı
Kaymakamlık binasındaki silah seslerinin sebebi belli oldu!
Mahkemeden İBB davalarına CHP'liler alınmasın talebi
'AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz'
Yükleniyor






