Tarih: 10.05.2025 16:10

Valinin oğlu çakarlı aracını paylaşıp polislere meydan okudu

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin oğlu Tarık Çiftçi, çakarlı araçlarla ilgili tartışmalı sosyal medya paylaşımları yaptı. Tepki çeken ifadelerini kısa süre sonra hesabından kaldırdı.

Babası Mustafa Çiftçi’ye ait makam araçlarının fotoğrafını da paylaşan Tarık Çiftçi, “Dedenize sorun bakayım akşam hangisiyle konvoya çıkalım” ifadelerini kullandı. Tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine Çiftçi, sosyal medya hesaplarından yaptığı bu paylaşımları kaldırdı.

ciftci-001.jpeg

"BENİM CÜZDANIN ÜSTÜNLÜĞÜ"

Çiftçi, çakarlı makam aracının videosunu paylaşırken polis emojisi ekleyerek dikkat çeken şu notları düştü:

“Tahsis belgeni alayım.”

“Ben de sicil numaranı alayım.”

Ayrıca babasının resmi kimlik kartını da paylaşan Tarık Çiftçi, “Elemanın çifte vatandaşlığını gösterdiği ortamda benim cüzdanın üstünlüğü” şeklinde yorum yaptı.

cifti2.jpeg

Tarık Çiftçi’nin bu paylaşımları kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, birçok kişi tarafından eleştirildi. Gelen tepkiler sonrası tüm paylaşımlarını silmek zorunda kaldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3