SAĞLIK
SAĞLIK HaberleriYedikule Göğüs Hastanesi’nde 1500 kişilik İftar
Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının bereketini ve birlik ruhunu paylaşmak amacıyla geleneksel iftar yemeği düzenledi.
- A-
- A
- A+
Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının bereketini ve birlik ruhunu paylaşmak amacıyla geleneksel iftar yemeği düzenledi. Bu anlamlı etkinliğe hastane çalışanları ve davetlilerden oluşan yaklaşık 1500 kişi katıldı.
İftar programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve dualar eşliğinde oruçlar açıldı. Programa, hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarının yanı sıra Hamdi Arpacı da katılım sağladı.

İftardan sonra hastane içinde bir gezinti düzenlendi. Bu gezinti sırasında, hastanedeki yenileme ve modernizasyon çalışmaları dikkat çekti. Yapılan değişiklikler, hastanenin daha konforlu ve çağdaş bir görünüme kavuştuğunu gösterirken, yeni görüntüsü katılımcılardan büyük beğeni topladı.
Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelmenin önemine değinerek, tüm katılımcılara teşekkür etti. Ayrıca, hastane çalışanlarının özverili çalışmalarının altını çizerek, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Bu tür etkinlikler, hastane personelinin moral ve motivasyonunu artırırken, kurum içi iletişimi güçlendirmekte ve çalışanların birbirleriyle olan bağlarını kuvvetlendirmektedir. Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, geleneksel iftar yemeği ile çalışanlarına verdiği değeri bir kez daha göstermiştir.
Haber/Ufuk Sarıgül
'Ülkemizde milyonlar yoksullukla savaşıyor'
Köpek sahibi olmak, kalp hastalığına bağlı ölüm riskini azaltıyor
'Erdoğan içerideki baskıyı gizlemek için jeopolitik kozunu kullanıyor'
Manavgat Belediyesi'nde gözaltı sayısı 40’a yükseldi
HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk hakkında yeniden tutuklama kararı
3,5 milyon vatandaş faturasını ödeyemediği için kömüre mahkum oldu
Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!
'Normalleşme süreci geride kaldı'
'Türk milletinin İran halkı için ettiği dualar moral kaynağı'
HSK’den Yargıtay’a yeni atamalar
Murat Tüzel’den Prof. Dr. İlber Ortaylı İçin Taziye Mesajı
'Bizim en büyük kalkanımız kardeşliğimizdir'
Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı
Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu
'İstiklal Marşı’nın Arapça okunması sapkınlıktır'
İflas eden Yeşil GYO’ya kayyum atandı
'Her türlü tehdide karşı hazırlıklıyız'
Ali Koç, İmam Hatip öğrencilerine iftar verdi
Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı
Bu pazar seçim olsa hangi parti ne kadar oy alır
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
'Kanal İstanbul birincil önceliğimiz değil'
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı
Cumartesi motorine ve benzine yeniden dev zam
'Kanunsuz emre uyarak silah almak suçtur'
Türkiye Enflasyonda OECD’den koptu
'Bir ayda 195 bin 576 kişi daha işsiz kaldı'
İmamoğlu’nun 5’inci X hesabına da erişim engeli
'İran füzelerini S-400 neden vurmadı?'
İBB davasında itirafçının iddiasına Davut Gül'den cevap
Yükleniyor






