Tarih: 07.04.2024 11:18

YGD Başkanı Yavuz Yılmaz’dan Ramazan Bayramı mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir tebrik mesajı yayımladı.

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran Ramazan ayını geride bırakarak bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kültürümüzde önemli bir yere sahip olan bayramlar, bizleri birleştiren, kardeşliği pekiştiren, inancı, ibadeti, tarihi, kültürü bir sevinç atmosferinde buluşturan özel günlerdir.

Bolluk ve bereketin, huzur ve güvenin yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin zirveye ulaştığı, Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu paylaşma, toplum olarak kaynaşma ve dayanışma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşamaktayız.

Manevi atmosferin yoğun bir şekilde yaşandığı bayramlarımız, iyiliklerin ve güzelliklerin sergilendiği, dini ve milli duyguların perçinlendiği çok önemli zaman dilimleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği üyelerimizin ve gazeteci meslektaşlarımın mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, bayramın; ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini dilerim."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3