SAĞLIK
SAĞLIK HaberleriYürüyerek girdiği hastaneden cesedi çıktı!
İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde 32 yaşındaki Yılsu Tümen, iddiaya göre özel bir tıp merkezinde yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybetti. Kadının kardeşi, ablasının doktor ihmali sebebiyle öldüğünü iddia etti.
- A-
- A
- A+
İzmir'de ikamet eden 32 yaşındaki Yılsu Tümen, yağ aldırma operasyonu için İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde özel bir tıp merkezinde ameliyat geçirdi.
NTV'den Tuana Çiftçi Zengin'in haberine göre Tümen, yağ aldırma operasyonuna 160 bin lira ücret ödemeyi kabul etti. Fakat iddiaya göre, kadının kan değerleri düşük çıkınca doktor kan takviyesi yapılabileceğini ifade etti. Tümen’den bunun için de ayrıca 40 bin lira talep etti.
DEFALARCA KALBİ DURDU
Operasyondan çıktıktan saatler sonra fenalık geçiren ve defalarca kalbi durduğu iddia edilen kadın 6 Mart tarihinde hayatını kaybetti.
“SAĞSALİM GİRER ÇIKARIRIZ DEDİ”
Simge Tümen, ablasının doktor ihmali sebebiyle yaşamını yitirdiğini öne sürerek "Ablam o kadına gitmeden önce farklı bir doktora gidiyor tahlillerini gösteriyor ve 'Bu ameliyatı olma, kan değerlerin düşük.' deniliyor. Bizler zaten aynı şekilde söylüyorduk fakat o şahıs 'Hiçbir sorun olmaz, sağsalim girer çıkarırız” dedi.
Ablasına iki ünite kan verildiğini iddia eden Sim0ge Tümen "Ablam ameliyathaneden çıktıktan sonra birden fenalaşıyor müdahale ediyorlar kalp masajı vesaire yetersiz geliyor. Bu özel bir hastane ve yetersiz kalıyor. Apar topar kardeşimi devlet hastanesine sevk ediyorlar” dedi.
Suçlamaları kabul etmeyen tıp merkezi yetkilileri ise ameliyat öncesi tüm kan değerlerinin normal olduğunu, kadının ameliyattan çıktıktan 4 saat sonra odada bir anda fenalaştığını iddia etti.
Yılsu Tümen'in kesin ölüm nedeni Adli Tıp raporundan sonra ortaya çıkacak. Acılı acile polise şikayette bulunurken ameliyatın gerçekleştiği tıp merkezinin yetkilileri de olayın takipçisi olacaklarını vurguladı.
'Tanıklar duruşmada dinlensin'
Fişekhane’de boy gösteren 06 plakaları yakalandı
Kapalıçarşı'da altın satışları durdu
ABD girmeyeceğine söz verdiği bataklığa battı
Murat Ertürk'ün TSK'dan ihraç edilme kararı iptal edildi
Türkiye gıda enflasyonunda dünya 3'üncüsü
Bedelli askerlik ücreti ve ÖTV oranları yükseliyor
Haribo, Rekabet Kurumu’nun radarına girdi
'Keyfi kısıtlamalar yargılamaya duyulan güveni sarsıyor'
Ankara’da 'bayat ekmek' 6 liraya satılıyor!
Gazeteci İsmail Arı yine tutuklandı
Tağşiş listesine at ve eşek eti skandalı
Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Gazetecilik faaliyeti, birilerinin hoşuna gitmedi diye suç olmaz!
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde gözaltı sayısı 10'a yükseldi
'400 bin şehit veririz ama İsrail yok olur'
İmamoğlu tutuklanınca Sazlıdere bir yılda betondere oldu
Mehmet Şimşek memleketinde yuhalandı
Katar'da helikopter düştü 3 şehidimiz var
Konut piyasasının gözdesi Dubai'de satışlar çakıldı
Fatih'te iki bina çöktü
'İktidardaki küçük bir azınlık millete, Cumhuriyete savaş açmış durumda'
Bu bayram öncekilere göre daha kötü
Bayramda yola çıkmak lüks oldu
Hürmüz Boğazı kapandı, Trump faturayı NATO’ya kesti!
İran'dan 4000 Km ötedeki İngiltere üssüne füze saldırısı
Yükleniyor






