MAGAZİN
MAGAZİN HaberleriZeynep Alkan Survivor'a veda etti
Survivor 2025 tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta adaya veda eden isim Zeynep Alkan oldu. Alkan, vedası hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
- A-
- A
- A+
Survivor All Star'da mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Hayallerine veda eden son isim Zeynep Alkan oldu. Alkan erken vedasıyla iglili "Survivor 2025 çok hızlı bitti öncelikle, ben bu kadar hızlı biteceğini düşünmüyordum kendi adıma ama Survivor sürprizlerle dolu bir yer. İlk düello heyecanımı yaşadığım için kaybettim. İlk geldiğim anı hatırlıyorum tabii bir alışma süreci vardı. Çok hızlı alıştım" dedi.

"KALBİMİN BENİ ELE GEÇİRMESİNE İZİN VERİYORUM"
Ünlü isim "Performansım açısından eğer daha odak olsaydım bazı noktalarda ve heyecanımı biraz daha fazla kontrol edebilseydim çok daha iyi olabileceğimi düşünüyorum. Ne zaman kaybediyoruz, paniğe kapıldığımız zaman." ifadelerini kullandı. Zeynep Alkan sözlerine "Kendimi iyi ifade edebildiğimi düşünüyorum. Bazen duygular yoğunlaştığında daha mantıklı konuşabilecekken konuşamıyorum çünkü kalbimin beni ele geçirmesine izin veriyorum" diye devam etti.
KIRILDIĞI İSMİ AÇIKLADI
"Çizgimi bozmadım. Karakterim değişmedi, bir üç ay kalsaydım da değişmezdim. Bu sene gerçekten insanlar daha şampiyonluğa oynuyorlar. 2025, yarışma olarak daha zordu ama şartlar olarak daha kolaydı" diyen Alkan kırıldığı kişinin Yağmur olduğunu açıkladı:
"Benim kendi takımımda kırıldığım biri vardı, o da Yağmur'du. Ben Meryem'i benden önce yazar diye düşünmüştüm. Yağmur'a çok kırılmıştım bunu da söylediğimde 'Performansa bakıyorum' dedi. Hiç mi dostluk değerli değil diye düşünmüştüm."

İki takımı karşılaştıran Alkan, "Takımdaki herkes sayı almak için elinden geleni yapıyor. Sakat olmalarına rağmen Adem olsun Sema olsun yarışıyorlar. Bence mavi takım birbirleriyle daha iyi koordine oluyorlardı. Birbirlerini tutabilecek oyuncuları vardı. Ben kırmızı takımın iyiliğini her zaman düşüneceğim" ifadelerini kullandı.
FİNAL DÖRTLÜSÜ KİM OLACAK?
Zeynep finale kalacak isimleri şöyle sıraladı:
"Final dörtlüsü bana göre Batuhan, Yusuf, Almeda ve Adem olacak. Survivor 2025 hem çok keyifli hem de çok zorlu yolculuktu. Bir daha katılırsam savaşçı ruhumu açmış şekilde geleceğim. Bir noktada biraz daha uyanık olmak gerekiyor."
Mahkeme kararına rağmen doktorluk görevine son verildi
'Türkiye ateş çemberinin ortasında'
'Baskıyla ifade verdim, 2 milyon dolar rüşvet istendi'
'Nevruzu bahane eden alçaklar cevabını alacak'
Akın Gürlek'in tapu kayıtlarını inceleyen şüpheli tutuklandı
Belgeleri bana değil AK Parti genel başkanına götürün
İran Türkiye'ye gaz akışını kesti
'Türkiye’de NATO kolordusunun ne işi var?'
135 milyar dolarlık altın rezervi satılacak
'Enflasyonda düşüş başka bahara kaldı'
Gününüzü ekranda değil, doğada geçirin
Siyonist emperyalist şebekesi mukaddes günlerimizi zindana çevirdi
Yenikapı’daki Nevruz kutlamalarına soruşturma
Zübeyde Hanım ilk kez tiyatro sahnesine taşınıyor
Enflasyonun düşeceğini bekleyenlerin oranı 4,7 puan geriledi
Natasa Theodoridou Harbiye Açıkhava Sahnesinde
Motorin 80 lira sınırını aştı
'Çamaşır Sepeti' filmi seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor
'İran'ı doğrudan vurmaya hazırız'
'Andımız'ın okunmasını isteyen veliye 'terör propagandası' suçlaması
Benzin ve motorine yine dev zam
'Tanıklar duruşmada dinlensin'
Fişekhane’de boy gösteren 06 plakaları yakalandı
Kapalıçarşı'da altın satışları durdu
ABD girmeyeceğine söz verdiği bataklığa battı
Murat Ertürk'ün TSK'dan ihraç edilme kararı iptal edildi
Türkiye gıda enflasyonunda dünya 3'üncüsü
Bedelli askerlik ücreti ve ÖTV oranları yükseliyor
Haribo, Rekabet Kurumu’nun radarına girdi
'Keyfi kısıtlamalar yargılamaya duyulan güveni sarsıyor'
Yükleniyor






