Demirhan Durmuş Çelen


HUBRİS EGOLARIN PRANGALI MAHKÜMU GİBİ DEVLET!

HUBRİS EGOLARIN PRANGALI MAHKÜMU GİBİ DEVLET!


Halbuki konu başka ve muhatabı başkaydı. Cephe Genişledi; Lüzumsuz işler ortaya döküldü, şimdi araya servisler de yapılır, Allah aşkına ne gerek vardı bunlara ne gerek vardı devlet sistemini, ülkenin onurunu düşürmeye değer miydi?

8.Video

Sn: Soylu'yu aşar, diğeri ağır ameliyat da geriye kim kalıyor Damat Tween.

Sayın Soylu ile aslında pek dişli konuları yok besbelli anlaşılan o ki kızmış Karadeniz’in doğası bu her şey anın da ve o an olanlar olur sonra düzelir.

Sayın Soylu asla “Devletin Başından” gizli işler çevirmez yanlışı varsa talimatlı yanlışlardır, keşke olmasaydı.

Sayın Soylu özür dileyerek söylüyorum, o kadarlık hatırım vardır zannedersem siz devletimizin en güzide bakanlığı olan İç İşleri Bakanlığın da bulunuyorsunuz çok önemli mevkiinde devleti ve tarihi temsil ediyorsunuz  boşluğa düşmeyeceksiniz lütfen dikkat ediniz anlaşılan o alanlarda şu aralar dost yok daha dikkatli olmalısınız ayrıca dostların anlık lafını ertesi gün TV de söylemeyin yöresel bir sözdü entelektüel ortamda ters tepti basın entelektüeldir o malum kelimeyi kullanma  saydınız iyiydi. Tecrübenin saati yok bu da zamanı gelmiş tecrübe olmuş af ola.

Sayın Cumhurbaşkanının en yakın dostu sırdaşı sayın Binali Yıldırım'dır. Binali bey asla böyle işlere bulaşmaz biliyoruz oğluna vurma sının sebebi başka bir mesaj zaten diyor ki sıkıştırdılar o girmek istemedi girmez giremez mümkün değil.

Ancak Venezüella başka bir şey uyuşturucu hattı dışında ayrıca başka bir konu Sedat Pe ker sıkışık zamanda aklı turbo kullanan adam ve yoruldu eğer Amerika'ya giderse vay ülkenin haline yazık olur, milletim nefret eder Fetö nasıl bela edildiyse sayın Peker'i de rahat bırakmazlar bedavadan almaz Amerika. Siyasi iltica isteyecek emin olun, aranıyor ve elindeyse huzur vermezler Türkiye aleyhine konuştururlar zaten 7.video da beni Amerika’ya zorla mayın de port etmeme garantisi ile istediğiniz ülkeye giderim hemen şimdi diye yüksek sesle dillendirdi.

Türkiye gibi bir ülkede milletin işi gücü yok dizi izler gibi videolarını izliyorlar.

Hakikaten milletin işi de pek var sayılmaz pandemi tatili, saat dokuz kısıtlaması falan ekonomik kriz cabası millet bunaldı.

Amerika Kısacası Peker'i ülkesine iş adamı kimliği ile almaz velev ki aldı kesinlikle CIA fenomen yapar.

7.Video da Sedat Peker şunu demek istedi devlete giren kayıt dışı paraları veya paraya çevrilebilen kıymeti harbiyesi olan materyalleri ve bunların ülke ve yol güzergahlarını bağlantı noktalarını uyuşturucu ise Türkiye de ki baronlarını ve kardinalini açıklar.

Eğer değerli meta ise bu aklınıza paraya çevrilebilecek her şey ülkelerin talepleri dahil detaya gerek yok.

Bunları da açıklarım diyor.

Bu videoları dizi yapmaya kalksan Kurtlar Vadisi'nin yayınlanan bölümlerinin tamamının üç katı yayın olur.

Yirmi yaşında girdi bu işlere Kadıköylüdür.

SEDAT PEKER DİYOR Kİ HAPİSTEN ÖNCE AĞAR VARDI ONA DOKUNDUM ŞİMDİLİK ONA GEREK YOK ONU BEKLETİYORUM KONUMUZ AĞAR DEĞİL KONUMUZ AĞIR. YA ÖZGÜRLÜK YA DA DİZİLERE DEVAM.

HAPİSTEN ÇIKTIKTAN SONRA DEVLETİ SOKTUĞUNUZ KİRLİ İŞLERDE BEN VARIM EVET BEN KİRLİYİM PEKİ SİZ TEMİZMİSİNİZ DİYE SAYIN CUMHURBAŞKANININI HEDEF ALIYOR.

Tabii burada devlet sırları da var birilerini yakarken kendini zaten yakıyor ancak devleti de dünya kamuoyun da küçük düşürecek işler bunlar devlet not eder.

Hükümetler yarın gider Türk Devletinin lekelenen veya lekelenmeye devam eden ismini şerefini, onurunu nasıl geri getireceğiz.

Hubris Egoların Prangalı Mahkûmu Gibi Devlet!

Yazıktır Günahtır.

Derhal ama derhal durdurulmalıdır.  Bu konu artık Milletin onurunu, devletin bekasını ilgilendirir.

O kadar halt işleniyorsa bir Sedat Peker ile görüşüp çözemediniz mi küçümsersen olacağı bu ama bu konu artık devlete zarar veriyor

Dış Politika da Türkiye'yi yarın barcık pürçük ederler.

Vallahi hükümetler gelir gider kimse de hatırlamaz. Baki Kalan Devlettir, Millettir.

Devletin ve Milletin itibarı ne olacak.

14 Haziran’a az kaldı vallahi söylüyorum bu işi 9. Ve 10. Kasetlere varmadan çözün.

Arkadaşlarım ve beni bilenler bilir TV izlemediğimi pek nadir, ortam gereği ve mecbur kalırsam izlerim tabi kısacası yorumlara bakmama gerek yok oldukça kitap okur, sosyal medyayı takip ederim uğraş alanlarım var şükür bize yetiyor kısacası bu hikayelerin kitabını senaryosunu vallahi yazarız o kadar mürekkebi kullanma kabiliyetimiz var çok şükür.

Ancak bizim kariyerimize aykırı şeyler bunlar vallahi yazarken sıkılıyorum inanın arkadaşlarımı kıramadım bilgilendirmek istedim.

Hani saatin akrep ve yelkovanı 9 ve 10 da duruyor ya bir sürü yorumlar oluyor tabii çok kıymetli yorumcular var ve yorumlar mantıklı bizimkisi “Quantum Analiticks' zor bir me sele birikim ister.

Video 9 Video 10

Finali On Emir!

O başka mesaj ABD’ye gidersem ben bende değilim benden içeri benden ötesi var rahat bırakmazlar, fazla detaya gerek yok.

Allah muhafaza.

Şu an yazıyorum basit konular bunlar girmek istemiyorum ama çok telefon geliyor en azın dan yazayım düşünce sistematiği otursun arkadaşlarımın.

SON SÖZ

Şüphesiz Allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayasızlığı, fenalık ve azgın lığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. Nahl 90.

Devlet ebed-müddettir.

Okuyunuz!

Saatin akrebi 9'da yelkovanı 10'da

 9.Ayet Rûm Suresi.     10.Ayet Bakara suresi

 9.Video Sn Albayrak konuları ile ilgili olur.    10. Ve sonrası rezalet.

Yorumumuz budur kıymetli dostlarım.          Gerek yok durdurun bu rezilliği!

Sevgilerimle;                                          

Durmuş Çelen