Demirhan Durmuş Çelen


Okuyun lütfen!

Okuyun lütfen!


Bu ülke, seccadesi vatan olanlarla kıblesi dolar olanların keyfiyetin de yozlaşıp başkalaşıyor farkındamısın!

Bu düşünce asla Atatürk'ü sevmez ve sevemez. Atatürk'ü yıkmadan Taliban ile savaşamazsın. Taliban ile savaşabilmen için Afgan radikallerin gönlünü  almanız lazım.

Atatürk ile gönlünü alamazsın onun için Atatürk'ten vazgeçiliyor.

Atatürk'ün medeniyet gerçeğinden vazgeçen toplumun yarın hırsı aklının önüne geçer ve Kudüs'e girer.

Kudüs'e müdahale Maide Suresin de apaçık ifade edildiği gibi Allah'ın hesabına müdahaledir, usulü apaçık ifade edilmiştir yöntemi fundamentalist değildir.

Hani diyorlar ya 'Tanrı'yı Kıyamete Zorlamak' tabiri buradan doğuyor okuyunuz kardeşim okuyunuz!

Düşünerek okuyunuz, kitabın eksiklerini tamamlayarak okuyunuz...

Halbuki Çin'e Karşı Türk Birliği Yeterlidir.

Fundamentalist ideolojik birlik Türk devletinin düşünce geleneğinde yoktur, hiç olmamıştır.

Türk Milleti zekidir, emperyalin ambalajladığı Kur'ân dışı sızmalarla, ılımanlarla yetiştirilen bu ideolojik şartlanmışlarla beyni ancak tek noktaya odaklarsın oda savaş makinesine dönüştürür seni, başka bir işe yaramasın.

Din savaşları ilkel dönemlerin işidir. Medeni Toplumlar bilir ki Allah tek kavramdır sadece ona inanış, yol ve metodlar farklıdır, medeni toplumlar semavi din dualitesine takılmazlar.

Din, emperyalin ideolojik şartlandırma metodu haline dönüştürülmüş ve ılımanlaştırılarak savaşın kaynağı haline gelmiştir.

Bizim Taliban ile savaşmamız için Türk Milletini radikalizme zorlamaya kimsenin haddi değildir, gücü de yetmez.

Evet Yeşil Kuşak SSCB yani Rusya'ya karşı bir projedir ve başarılmıştır.

İkinci adım 'Bir Yol Bir Kuşak Projesi'ne karşı 'Çin Birliğini Absorve Projesi Hop dedik  yok  yok Bop dedik ! Kısacası 'BOP Projesi!'

Bob Projesini Başarma Yöntemini BOB ile işbirliğindeysen eğer sen belirlersin ancak irade başkasında mühür sende ise irade ne derse mühürü oraya basarsın.

İşte tüm sıkıntı burada yöntemi yanlışa ve açmaza götüren arıza burada.

Taliban ve o unsurlarla savaş yönteminin manifestosu yazılırken; Fundamentalist Toplum Psikolojisi yaratarak onun yeni nesil çocuklarını savaştırmak veya savaşta kullanılacak  materyal haline dönüştürme eğilimi tehlikeli bir oyundur kabul edilemez gereği de yoktur.

Ve Sivas Zara'daki dindar değil kindar söylevin sebebi bu psikolojidir.

Zaman gittikçe daralıyor genç beyinler göçüyor ve fakir çocuklar sünnisi alevisi belirli ivmelerle yeraltı ideoloji tezgahların da yetiştiriliyor.

Formülü yazdık tekrar edelim

BOP, 15 Temmuz'a kadar Türkiye ayağın da Formel akıl ile değil Prakmatik Materyal Akıl ile kabul gördü ve bu akıl bize 15 Temmuz'u getirdi.

15 Temmuz da ne oldu devletin diğer bürokat kurmayları veya antifundamentalist yapı devreye girdi millet ile birlikte kalkışma bastırıldı, 263 şehit verdik şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerim.

Gelelim Bir Yol Bir Kuşak Projesine Karşı Savaşta Büyük Ortadoğu Projesi ne.

BYBKP&BOP tüm mesele bu çatışmada figüran olmamak itilip kakılmamak öğretilmiş çaresizlikle savaş materyali olmamak.

Tek yol ve çare yani formül şudur;

TEB veya TEK-B veya Tekbirlik

Bunlar marka algı demoları, açılımları nedir ?

TEB: Türk Ekonomi Birliği. TEİB'de olur Türk Ekonomi İşbirliği.

TEK-B veya TEKBİRLİK: Türk Ekonomi Kültür Birliği.

Dili, dini, kültürü bir olan dayanışan ve birlik olan Türk toplumları varlığı için savaşır ve medeniyet inşa eder diğer Arabik Yöntemler Türk Milletin de başarılı olmaz genlerine aykırı veya zor bir yöntem olur bu bir iddia olur.

Makul Akıl ile ancak bu başarılabilir Pragmatik Materyal Akıl ile ancak başkalaşımış bedevi bir toplum oluruz ki kolay lokmadır.

Vatan Sevgisi İmandandır onun için Türk vardır ve İslâm'ı gerçek anlamda Türk'ler yaymıştır yoksa lokal din olarak belirli bölgelerde kalırdı. Bunu Dünya Üst Aklı İyi bilir.

Dediğim gibi Ortadoğu aklını bırakın yöntemi değiştirin yöntem 'TEK-B'

Türk düşünce kavramı olmadan sadece ideolojik başkalaştırılmış din kavramı kötü bir deneme olur bu ülke ruhunu kaybeder ve Allah da hesabını her kesime sorar onun hesabı kesindir

Rastgele Strateji olmaz.

Ve Fundamentalist Göç kesinlikle çok yanlış bir yöntem olacaktır tarafımız nettir Kurucu Felsefedir,Cumhuriyet tir, bu coğrafya da dinin özgürce ve Allah'ın şartların da yaşanmasıdır em peryalin uydurduğu din şartlarında ki başkalaştırılmış kulun değil.

Fundamentalist göç ve siyasal ideolojik din, seccade de birleşiyor.

Vatan mühim değil yeter ki seccadeye yer bulunsun bu kavram oluşturuluyor ve bu bir iman değil çarpık bir ideolojidir.

Amaç bellidir ancak yöntem yanlıştır.

Karanlıkta gerçek bilgi okunmaz ! Haydi Türkiye'm İleri !