G-XKX1J2WR62

Yavuz Gezer

Din, Peygamber, Hurafeler- II

Namazdan sonra efendi hazretlerimiz beni çağırdı ve dedi ki; Ahmet, senin hakkında evliyatullah'a müracaat ettirdim fakat bu iş hepsini aşınca bizzat Allah’u Teala tecelli buyurarak "Ahmet'i bana bırakın, onun işlerini ben hususi yönetiyorum, ona kimseyi dokundurmayın" buyurdu diye bana anlattı. Efendi hazretlerimiz söylüyor böyle. Size rüya anlatmıyorum ha, yaşanmış bir olayı anlatıyorum. Yani bu rüya değil başımdan geçmiş bir hadise.


Yavuz Gezer


Din, Peygamber, Hurafeler- II

Namazdan sonra efendi hazretlerimiz beni çağırdı ve dedi ki; Ahmet, senin hakkında evliyatullah'a müracaat ettirdim fakat bu iş hepsini aşınca bizzat Allah’u Teala tecelli buyurarak "Ahmet'i bana bırakın, onun işlerini ben hususi yönetiyorum, ona kimseyi dokundurmayın" buyurdu diye bana anlattı. Efendi hazretlerimiz söylüyor böyle. Size rüya anlatmıyorum ha, yaşanmış bir olayı anlatıyorum. Yani bu rüya değil başımdan geçmiş bir hadise.


Nazım Kıbrısi

Biz; helikopter cinsiyim ben. Selden adam da alırım, ateşin içinden de alırım, her şeyden alırım...

Helikopter adama benzer. Onun içün beni ayıplarlar. Hiç kimsenin helikopteri ayıpladığı yok... ne ayıplayan beni. Gurtarmak için milleti Selin içinden oraya da inip galdırıyom, ateşin içinden de alıp galdırıyom...

Zelzele, velvele içinden de alıp galdırıyorum. Concord yapamaz... Onun için benim lisanıma bakıp da beni...

Cübbeli Ahmet

Hiç bugüne kadar böyle görmemiştim, dün gece görmek nasip oldu. Elhamdülillah...

"Resulullah efendimizi" rüyamda görmek nasip oldu. Evvelce gördüm fakat tabii bu seferki net gördüm. Ama sorsanız şu kadar insanlardan kime en çok benziyor? Aynı efendi hazretlerinin yüzü, bizim efendi hazretlerimizin yüzü. Var ya kaldır onu, koy onu, yalnız şey yani...

Cübbeli Ahmet

Tuvalet taşı Allah'a şikâyet arzuhal verdi. Dedi ki tuvalet taşı, "Yarabbi ne suçum vardı da beni tuvalet taşı yaptın?" Mevla buyurdu ki dedi ,"sus" dedi "60 yaşını geçip sakalsız ölene mezar taşı yaparsam daha mı iyi olur? 60 yaşını geçip, sakalsız ölene mezar taşı yaparsam daha mı iyi olur?" deyince tuvalet taşı " tamam" dedi." Daha beter olurum!" diye.

Cübbeli Ahmet Nakşibendi Hazretleri ne diyor hurilere " benim rabbimle sözleşmem var. Bana cemalini göstermedikçe bir de bana intisap eden müritlerimi elimle cennete yerleştirmedikçe hiçbir Cennet nimetinden istifade etmeyeceğim." Yaaaa...

Bu da başka bir Ahmet

Namazdan sonra efendi hazretlerimiz beni çağırdı ve dedi ki; Ahmet, senin hakkında evliyatullah'a müracaat ettirdim fakat bu iş hepsini aşınca bizzat Allah’u Teala tecelli buyurarak "Ahmet'i bana bırakın, onun işlerini ben hususi yönetiyorum, ona kimseyi dokundurmayın" buyurdu diye bana anlattı.

Efendi hazretlerimiz söylüyor böyle. Size rüya anlatmıyorum ha, yaşanmış bir olayı anlatıyorum. Yani bu rüya değil başımdan geçmiş bir hadise.

Sonra Şevket abimle görüştükten sonra bu istiharenin öyle tesirinde kaldım ki yani Şevket abi diyor "Bu istiharenin öyle tesirinde kaldım ki Allah-u Teala'nın tecellisine senin sayende mazhar oldum "

Daha bunun gibi binlerce şey. Cennet hurilerinin vücut hatlarına kadar ifade eden sözde hocalar... Bunlara en güzel cevabı yine bir başka cemaatin lideri veriyor.

Alparslan Kuytul

Saltanat sürüyorlar, gerçekten de padişah gibi yaşıyorlar, en son model Mercedeslere biniyorlar, bindikleri arabalar en az On milyon yirmi milyon liralık arabalar...

Binlerce dönüm araziler, binlerce hayvanlar. Kaç tane süpermarketler ve benzinlikler... sayılarını kendileri bile bilmez.

Karılarının, kızlarının kollarında, ellerinde, kolları dirseklerine kadar altın dolu.

Ve son derece lüks hayat yaşıyorlar. Baban mı kazandı?  Deden mi kazandı?

Bir taraftan böyle milletin malını yiyor, zengindirler, zekât vermelidirler aksine zekât alıyorlar.

Sen onlardan zenginsin utanmıyor musun? Hala alıyorsun, hala alıyorsun...

Bunları görenler İslam’dan nefret etti. Lüks yaşadılar, hakları olmayan parayı topladılar, aldılar. Ceplerine attılar. Bütün sülaleleri zengin oldu.

Bunların Peygamber soyundan geldiklerini kim söylüyor? Herkes kendince bir şeyler söylüyor. 1400 yıl... Arada kaç nesil var? Gel de ispatla Peygamber soyundan olduğunu.  Peygamberin çocuğu olsan ne olur? Hayatın ortada... Allah için yaptığın bir şey yok. Akşama kadar evinde oturuyorsun. Bir gün bir hakikati konuşmayan insansın.

Hangi gün zalime "zalim" dedin? Hangi gün bir harama "haram" dedin. Bir gün tevhidi anlattın mı? Bir gün şu memleket Müslümanların memleketidir, burada şu haramlar olmamalıdır dedin mi? Demedin. Ancak paraları topladılar, rahat rahat yaşadılar ve güya bunlar, bu halleriyle insanların tövbe etmelerine, İslam'a girmelerine ya da İslam’ı yaşamalarına vesile oluyorlarmış. Neyinle vesile oluyorsun acaba?

Bir kelime konuşmazlar o kadar insanlar gider gelirler, bir kelime konuşmazlar.  Konuşsa bir şey bilmediği ortaya çıkacak. Hadi konuş! Hadi buyur, al sana mikrofon. Hadi konuş bakalım...

Ömründe kitap mı okumuş ki?

Ömründe ders mi almış? Bir gün ders mi almış? Bir gün ders mi vermiş? Ne ilim var ne takva...  Milletin malını alırlar.

Bir de insanları tövbeye oraya çağırıyorlar...

Allah insanlarımıza aklıyla görmeyi ve aklıyla hareket etmeyi nasip etsin.

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.